Last news in Fakti

8 Август, 2016 19:35 1 930 0

Мъжът, нахлул в болница да се разправя с Митьо Очите, остава в ареста

  • митьо-очите-
  • остава-
  • ареста
Мъжът, нахлул в болница да се разправя с Митьо Очите, остава в ареста - 1

Валентин Христов, който нахлу в болница “Софиямед”, за да се “саморазправя” с Димитър Желязков-Митьо Очите, остава в ареста, съобщиха от съда. 

Факти.бг припомня, че на 05.08.2016 г. около 00.30 ч. в Столичната дирекция на МВР бил получен сигнал за мъж във видимо нетрезво състояние, нахлул в отделението по Спешна помощ на УМБАЛ „Софиямед“. По думите му, той искал да се срещне с пациента на лечебното заведение Димитър Желязков, за да се саморазправи с него. Служителите на реда, пристигнали на местопроизшествието, задържали агресивния мъж. При оглед на управлявания от него автомобил марка Toyota, паркиран пред болницата, полицаите открили незаконно притежаван газов пистолет, модифициран за използване като огнестрелно оръжие.

Решението на съда е за незаконното притежание на оръжие, а не за нахлуването в болницата.

Мъжът е осъждан за нанасяне на телесна повреда и дрога.

Решението на съда не е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА