Last news in Fakti

9 Август, 2016 14:09 13 168 11

Служителка на „Гугъл“ изнасилена и убита

  • гугъл-
  • служителка-
  • сащ-
  • масачузетс-
  • убита-
  • изнасилена

Води се разследване

Служителка на „Гугъл“ изнасилена и убита - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Служителка на „Гугъл“ е била изнасилена, а по-късно убита в американския щат Масачузетс, съобщи „Индипендънт“.

Полицията е започнала разследване, след като тялото на Ванеса Маркот е било открито близо до къщата на майка ѝ.

27-годишната служителка на интернет гиганта е изчезнала в неделя следобед, след като е излязла на джогинг. Полицията е открила тялото й е гориста местност.

От „Гугъл“ потвърдиха за смъртта на Ванеса Маркот и изказаха съболезнованията си на нейните близки.

Разследването продължава, но най-вероятно става въпрос за жестоко убийство, показват следите по тялото на жертвата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин на България

    0 0 Отговор
    Написано по този начин на читателя се внушава, че жертвата е убита защото е била служителка на Гугъл.

    Коментиран от #2, #11

  • 2 The Big Boss

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "гражданин на България":

    Води се разследване, може и да е тероризъм от ИДИЛ насочен към Гоогле, дето им пречат в интернет ...
  • 3 OMG WTF

    0 0 Отговор
    Изруди като тоя не заслужават да живеят. Заслужават единствено бавна и болезнена смърт!!!

    Коментиран от #5

  • 4 Пиф

    0 0 Отговор
    Не бъди жесток! аз бих го пуснал да изнасили разгонена горила или отраснала лъвица или слоница. това би бил интересен експеримент - мъжа звяр, срещу любовчийка мераклийка? а ако обича тройките бих го пуснал и срещу три горилки, три лъвици, три тигрици от Непал или три слоници, по избор. но трябва да ги ощастливи! а може и срещу три женски гризлита? това би го направило горд пред себе си, след половият акт. а нека се опита да удуши женско гризли....ако са три пък ще е голям купон... ! аз не обичам жестокостите, гади ми се от изверги. И като хуманен човек, не бих му причинил много мъки. Просто бих го запалил с керосин на плаца, да не се мъчи! ако обаче се покае, бих го пуснал иректно в крематориума в моргата! така ще спестим разходи за затвор и муниции за патрони. все пак трябва да гледаме да са малки разходите за Правосъдни наказания, нали? Но ако се покае искренно, бих му отредил да копае доживотно с кирка и лопата кариери за камъни, да ги дяла - от печалбата ще му се дава минималната работна заплата и от нея ще се храни - както правят много работещи по 6 дена българи тук и им се плаща като на умрели.
  • 5 кучето шаро

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "OMG WTF":

    ИЗРОД се пише с О......
  • 6 Винаги готов за неочакваното

    0 0 Отговор
    ПИФ, ако същия тоя дето ще го линчуваш има същите мотиви подобни на теб, и ако разбере какво му таиш и готвиш, мислиш ли, че ей така ще ти позволи да се разправиш с него...често тия дето раздават правосъдие впоследствие им се хаква яко за напереното носленце

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Пиф

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Винаги готов за неочакваното":

    Защо аз да го линчувам? това е дълг на Правосъдната система, съвкупност от Законодателна власт - Народно Събрание, Правораздавателната система - Съд-присъди и Правоохранителните органи - арест от МВР и кой ли не. аз кой съм, че да го линчувам? Ако направя такова нещо, ще ме нарекат терорист или резидив и аз ке ходя в затвора. че аз казвам, какво е редно да се направи, за да има справедливост, а не, че аз ще го правя! че аз ако запаля някой такъв терорист резидив, мен ще опандизят? ей такава ви е сбърканата система, пуска рецидивите и ги толерира и ги бута в затворче, после предсрочно освобождение. аз зная, че животното ще хапе, дори и защото е животно, макар и в човешки вид. но пък аз не съм Правосъдна система, че да го гоня и ловя. ако срещна в живота такъв изверг на местопрестъплението, ще се дерем яко. И ако го утрепя няма да съжалявам. няма и да ми пука за Закона, защото е несправедлив и толерира такива . Но тогава ситуацията не е терористична като мотивация, а неизбежна самоотбрана. Защото като му кажа, да остави мацката, оня добитък ще скочи да ме бие и трепе. е, аз ще трябва да се защитя и ще го бутурясам със запалката в лявата ноздра, той ще изкюфка и ще ме нтапсува. Аз естественно ще му откъсна с нокти дясната топка и той ще скимти, до идването на органите на реда. после ще ме арестуват за нанесена тежка телесна повреда на рецидива и като "нормално" стандартно правосъие в България от 28 години насам, вероятно е Отворено общество и Български юдоХелзингски комитет а се разлаят за правата на оня добитък, че бил човек, макар да прилича на животно с поведението си и е повече от вероятно правосъдието да опандизи мен, а не него. Ето защо, ако не съм Правосъдната власт няма защо да го линчувам. но повярвай, ако срещна такова животно въбще няма да ми пука за правосъдната системва на Абсурдистан! такива добитъци требва просто да ги няма на света като тия изнасилвачи и подобни. е, това е отговора, доволен? Споко! цацата отива да учи "национална сигурност" и "военна доктрина", каквото и да им пише в учебниците там, аз не зная, така, че е твърде вероятно да имаме за в бъдеще подкован идейно държавен Прокурор и освен това военен тактик, който ще разиграва пред колегите си тактиката на бандитите. А аз едва ли ще доживея Кенефистан да се оправи и да стане България? нямам вече вярав това...
  • 8 Пиф

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Винаги готов за неочакваното":

    Нямам наперено носленце, повярвай. И на мравките път правя. но мразя изроди... А ако срещна такъв и наистина изнасилва някоя, няма да ми пука за носленцето. И с чиста съвест ще се скараме, а аз ще му цитирам главата от Наказателният кодекс какво му се полага за деянието и псалм от Матея и Павел какво мисли за него Светото Писание. И естественно оня добитък ще скочи да ме бие. Аз естественно ще трябва да го убия, понеже ако остане жив, магистратите ще го пуснат някой ден и пак ще върши гадости... .Поне едно невинно създание в бъдеще бих спасил бе. А ти? Аз отдавна се отвратих от вашият лукав и порочен свят и да се освободя ми е голям мерак от 28 години насам. даже ще ти простя, ако ме гръмнеш. щото после нищо няма дда ме спре да изсмуча енергията от тая галактика и да прегризвам с два пръста гушите на такива изнасилвачи. И докато замахне с каратето си да съм му наврял муцуната в трибуквието му буквално. Изверги много, но справедливост малко в тоя свят .А, аз зная нейното значение - по-добре, от законодателите и Съда в повечето случаи. Защото гледам на ситуацията и от двете страни на интересите и търся кой е невинен и кой е прецакал невинният. Е, това не е трудно да се разбере с разследване... Правят го и следователи и прокурори и адвокати и кой ли не? не се коси, аз няма да тръгна да паля изроди! не ми е ддълг, но беснея, че Правосъдието не го прави, а заслужават. та как да уважаваш законодатели и съдии, пускащи изроди? Те не будят никакво уважение такива.
  • 9 ДОКАВАЛА ПОДМЕН

    0 0 Отговор
    ЕИ ЧЕСНО КАЗАНО НЕ МИ СЕ ЧЕТАТ ПОБЕРТЕТСКИТЕ ТИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ПРАШТИШ ОТ ИДЕИ А КОГАТ ЕДИ КИФТЕТАТА НЕРИВА .........

    Коментиран от #10

  • 10 Пиф

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "ДОКАВАЛА ПОДМЕН":

    Казано е...щем е търсите, но няма да ме има. В Светото писание е писано. Кавала си отива. Струвате ми десетилетия пропилени за мен и бели коси, бръчки, загуби,п ропуснати ползи. ккавала разбира от намек и преди да си го помислиш дори.... кавала знае че трябва да напусне Каналистан! тук Кавала нема място, щото тук има два сорта хора - духачи кавалджии - около 6 милиона и кавалопродавачи - останалите. кавала казва "Бай" на нета и отлита в друго измерение. Ауч! абе я си оправяйте кочината, що да ми белеят косите и късат нервите, като не чувате? А за офчара не си прав - немам офци. Но ще си купя 2 напролет, като излее трявата да ги угоям и а ги пласирам на пазаро... Стао треа, стадо, вакло стадо...! амигос, не сакате а се оправи България виждам. Само плюете и щастливо си купувате кавали да дюдюате под ръководството на диригентите? А, чиституууууу! кавала не яде кюфтак вече ще ям само красиви гледки натюрморто - нарисувани кюфтаци от художнико. Приятелю, ти нема да подпалиш рецидиво усещам. Иначе немаше да ма праиш на офцъ... :) Бай, амиго's!
  • 11 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гражданин на България":

    Точно така изглежда, и съм сигурен че не е случайно написано. Иначе всеки ден по света стават хиляди убийства, изнасилвания, обири и т.н. и едва ли някой в БГ се интересува от нещо такова станало на другия край на света.