2 515 4

Имигрант изхвърли децата си през прозореца и преби жена си

Той бил бесен, че тя искала да бъде третирана като европейка

Росен Стойчев

Сирийски имигранти изхвърли трите си деца през прозорец след скандал със своята съпруга , която настоявала да бъде третирана като европейска жена, съобщи „Дейли Мейл“.

Инцидентът е станал в къща в германското градче Лохмар, намиращо се край Кьолн. Пред съда в Бон, пострадалата жена, чието име не се споменава, е заявила, че не е искала да изпълни ролята на покорната съпруга, характерна за арабските страни. Това вбесило мъжа й.

Известният като Хасан. З. 35-годишен имигрант изхвърлил своите деца през прозореца на първия етаж на сградата, която представлява бивш китайски ресторант, преобразуван в сграда за настаняване на бежанци. 7-годишната му дъщеря и 5-годишния му син страдат от наранявания и счупени кости.

1-годишната му дъщеря има само натъртвания. Обвиняемият признава, че ги е хвърлил през прозореца, но отрича да е целял убийство. След това е пребил жена си с тиган.

Мъжът е пристигнат във Франция от Сирия през Балканския маршрут на бежанците през 2014 г. По-късно той се е преместил в Германия. Семейството му се е присъединило към него по-късно. Процесът продължава.

 

 

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Шахтьор
  Отговор
  1 13:08  21.09.16
  В Перник също имаме такива ритуали. Особено почивните дни, като се седне от сутринта на ичкия и салатка... До обед жената и децата поне 2 пъти звънят на вратата да се прибират без да са излезли през нея...
 • гестапо
  Отговор
  2 13:29  21.09.16
  То дали, ще ги хвърли в тоалетната във течен вид, или през прозореца, за него е все тая. Тази паплач трябва да се избеси публично по площадите, а главите им да се побият на кол, за назидание. Не искам да гледам такива гадини по улиците. Да се върнат незабавно в страните си - или да се избият, По-хуманно от това, здраве му кажи!
 • Гост
  Отговор
  3 14:01  21.09.16
  Сигурно е разбрал че не са негови
 • 9мм
  Отговор
  4 16:37  21.09.16
  От мръсен м....л кво друго да очакваш.

Напиши коментар:


Публикувай