915 1

Сводник се изправя пред съда

Сводник се изправя пред съда
Анжелина Димитрова

Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем Антон А. на 35 г., от гр. Стара Загора, за това, че в периода от началото на месец август 2013 г. до края на месец януари 2014 г. в град Севеж, Република Полша, набирал, транспортирал и приел отделно лице от женски пол, с цел да бъде използвана за развратни действия, независимо от съгласието, като деянието е извършено чрез използване на принуда и чрез обещаване и даване на облаги.

До момента е установено, че през лятото на 2013 г. Антон А. и 42-годишната пострадала жена отпътували за Полша. След като се установили в гр. Севеж, обвиняемият я принудил, като упражнявал физическо и психически насилие над нея, да предлага сексуални услуги на различни мъже, с които се срещала по улиците на града, като по този начин си набавяли финансови средства. Разследването сочи, че при един от побоите Антон А. причинил фрактура на пръста на ръката на пострадалата, като травматичното увреждане е установено от назначена съдебно-медицинска експертиза.

Антон А. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура-Стара Загора да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Антон А.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • тъукиоио
    Отговор
    1 16:48  24.11.16
    вчера бях в КАТ и там един от боята регистрираше ауди А7 те са от 40 000 нагоре надали ги е изработил ние сме му ги дали та вече няма да спирам по пътя

Напиши коментар:


Публикувай