Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 13:02 1 613 0

Спипаха 3000 парфюми, палта и чанти ментета

  • агенция митници-
  • свиленград-
  • менте
Спипаха 3000 парфюми, палта и чанти ментета - 1
Снимки: АМ

Близо 3 000 ментета на парфюми, маратонки, палта и чанти задържаха митническите служители на Капитан Андреево, съобщават от Агенция „Митници“.

 

Митничарите откриха 2 740 ментета на парфюми и тоалетни води при проверка в четири автобуса с турска регистрация, пътуващи от Турция през България за Румъния. Освен фалшивите аромати, митническите служители са открили в един от автобусите над 100  ментета на дамски чанти, ризи, спортни екипи и пуловери с етикети на „Chanel”, „Carolina Herrera”, „Paco Rabanne”, „D&G”, „Armani”, „Boss”, „Tommy Hilfiger”, „Nike”и „Adidas”.

Стоките са били пренасяни от турски и румънски граждани. В друг от автобусите са задържани 50 чифта маратонки с етикети „Adidas”, както и 42 луксозни мъжки палта с етикети на престижните марки „D&G”, „Armani”, „Chanel” и „Boss”. 

Стоките са задържани, в изпълнение на Регламент 1383/2003г. на Съвета на ЕС и ЗМГО са уведомени правопритежателите на търговските марки. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА