Last news in Fakti

23 Април, 2017 12:48 1 756 1

На Дунав мост хванаха 53 мигранти

  • бежанци-
  • криза-
  • дунав мост
На Дунав мост хванаха 53 мигранти - 1

Петдесет и трима нелегални имигранти са били открити в камион на ГКПП "Дунав мост". Това съобщиха от Гранична полиция в Русе.

Камионът с българска регистрация бил спрян за проверка на 21 април /петък/ преди обед. В товарното му помещение били открити имигрантите - 18 деца, 13 жени и 22 мъже. Чужденците са иракчани, сирийци и афганистанци. Повечето от тях били от Центъра за настаняване на чужденци в Харманли.

От Гранична полиция информираха, че целта им била да стигнат до Холандия.

В момента децата са настанени в приюти, а мъжете и жените са в ареста. Задържани са и двамата шофьори на камиона, които са българи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи

    1 0 Отговор
    Пак симулират дейност тъпите гранични полицаи и естествено пак по грешния начин. Като сте толкоз отворени марш на южната граница да пазите да не влизат, какво сте ми ги заловили на излизане... малоумна история. Кой ще ги храни, кой ще им осигурява подслон? После защо нямало пари в хазната.