Last news in Fakti

16 Май, 2017 19:46 7 327 3

Полицията издирва мъж, излязъл с колата си и изчезнал

  • издирван-
  • димитър семерджиев
Полицията издирва мъж, излязъл с колата си и изчезнал - 1

Издирва се 27-годишният Димитър Здравков Семерджиев от село Кутела, общ. Смолян, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян. Димитър е висок 170 см., слаб, с къса права кестенява коса.

Облечен със сини дънки, сива блуза с дълъг ръкав и черни маратонки.

Той е в неизвестност от 12:30 часа на 11 май 2017 г. след като е излязъл от дома си в с. Кутела и е тръгнал в неизвестна посока с лек автомобил марка „Пежо“ модел 307, комби, сив-металик с рег. № СМ1509АХ.

На 12 май 2017 г. по молба от родителите му е обявен за издирване.

Умоляват се гражданите, които имат информация за Димитър Семерджиев, да съобщят на телефон 112 или в най-близкото Районно управление на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 беден чиляк

    2 18 Отговор
    Айдееее стана тя, още не са намерили онова момче дето изчезна преди гергьовден, сега ново двайсе... не си седят у тях ами скиторят само, после като ги намерят искат да си платят издирването, абе въобще ни да си жив ни да си умрял...

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Не си прав

    28 0 Отговор

    До коментар #1 от "беден чиляк":

    Момчето от Смилян го намериха и е в болница, като не знаеш, поне не пиши глупости...
    На всеки може да се случи да изчезне...утре може да си ти или твой близък или приятел.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.