4 399 2

Пуснаха Пламен Майстора срещу 2000 лева

Единственото повдигнато обвинение срещу мнимия автомонтьор е за измама на клиент

Константин Карагьозов

Карловският районен съд пусна на свобода Пламен Димитров-Майстора срещу 2000 лева парична гаранция. Мнимият автомонтьор от Карлово беше задържан на 5 октомври като заподозрян за палежа на автомобила на журналистката Зорница Акманова. Впоследствие обаче прокуратурата му повдигна единствено обвинение за измама на клиент, чийто автомобил е бил ремонтиран от Димитров.

Пред съда Пламен Димитров категорично заяви, че не се чувства виновен и поиска да бъде освободен от ареста. На влизане в залата Димитров запази мълчание и не отговори на журналистическите въпроси.

Автомобилът на журналиста Зорница Акманова беше изпепелен на 5 октомври рано сутринта пред дома ѝ. Пламен Димитров беше задържан от разследващите, но на всички разпити категорично е отрекъл да има връзка с палежа.

Акманова е автор на поредица от репортажи в предаването "Господари на ефира", в които клиенти на Димитров се жалват, че ги е измамил при ремонтите на превозните им средства. Заради журналистическото разследване преди дни нелегалният автосервиз на Димитров беше принудително затворен.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Боко майстора
  Отговор
  1 11:28  10.10.17
  Не го мисли, живота си мина...
 • Анонимен
  Отговор
  2 11:42  10.10.17
  "Майстор" е най-девалвиралата квалификация в България.

Напиши коментар:


Публикувай