2 050 1

Фалшив сигнал: Пребиха ме, отвлякоха жена ми

Любовни драми из Великотърновско

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Константин Карагьозов

Изоставен мъж от Златарица подаде фалшив сигнал за отвличане на половинката му и вдигна на крак местната полиция. Служители на полицейското управление в Елена започнали да разследват въпросното "отвличане" на 43-годишна жена. Сигналът за "престъплението" бил подаден вчера от 46-годишен мъж от Златарица, който съобщил, че същата нощ в дома му са влезли четирима мъже, нанесли са му побой и са отвлекли жената, с която живеел на семейни начала.

На местопроизшествието бил извършен оглед и започнало разследване. 43-годишната жена, обявена за отвлечена, била открита при роднините си в с. Светлен. Оказало се, че от известно време тя живеела с Янко в балканското градче на семейни начала. Двамата се запознали, докато били на гурбет - били берачи на боровинки в Швеция. На родна земя обаче нещата между двамата не вървели, защото мъжът изпивал всичко, което изкарвал.

Жената повикала близките си да я приберат с багажа. Мъжът ѝ обаче започнал да я дърпа, скарали се и тогава "похитителите", сред които и съпругът на дъщерята на жената, го ступали. После си тръгнали, заедно с изгората. Тъй като телефонът на изоставения останал у нея, на сутринта той се ожалил в полицията, че е нападнат, а жена му - отвлечена.

Работата по изясняване на случая продължава.

Велико Търново / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Любопитен
    Отговор
    1 21:35  04.12.17
    Били берачи на боровинки! Така модерно в България, се нарича просията в Швеция! 100 просят за един, а той си вдига палати в България! Ама колкото и пари да имат, тези индивиди еволюционно са 10 000 години назад от човека! Така че с пари толкова голям период от време не може да се прескочи!

Напиши коментар:


Публикувай