1 844 1

Шофьор счупи стъклото на друг, после му го плати и избяга от полицията

Инцидентът е станал в Бургас

Светослава Ингилизова

Преписка в Първо Районно управление – Бургас е образувана на база данни, че около 10,45 ч. днес на бургаския булевард „Иван Вазов” между двама водачи на леки автомобили възникнало спречкване, в резултат на което единия от тях е счупил страничното стъкло на автомобила на опонента си.

До идването на полицейския автопатрул водачът платил обезщетение на втория участник в инцидента, който категорично отказал да съдейства на служителите на реда и заявил, че за него случая е приключен.
Въпреки това на база предходно поведение на водача, счупил автомобилното стъкло, в Първо Районно управление – Бургас е образувана преписка, като двамата участници в спречкването ще бъдат извикани за обяснения.

Събраните материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура, като е възможно да се стигне и до задържане на първия водач за хулигански действия.

Бургас / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Vulpes
    Отговор
    1 19:35  05.12.17
    Даже св знае кой го е счупил,но явно вие но незнаете или го криете! Това е Ангел Радичев,който миналата година отби от пътя автобус с пътници и заплаши шофьора с линчуване....

Напиши коментар:


Публикувай