1 788 8

Обвиняват шофьор, пребил до смърт пешеходец

Нанесъл му силни удари в областта на главата и лицето, от които възрастният мъж паднал на земята и си ударил главата

Стефанаки Йоанис

Обвиняват шофьор, пребил възрастен пешеходец, който по-късно починал. От Прокуратурата в Благоевград внесоха за разглеждане в съда обвинителния акт срещу 28-годишния И. Пиринлиев.

На 28 април 2017 г. обвиняемият Пиринлиев заедно с негови приятели се придвижвали от стадиона на град Гоце Делчев към центъра на града с управлявания от него лек автомобил "Део". Малко преди обяд преди паркинга на магазин се спречкал с възрастен пешеходец. Когато обвиняемият паркирал, възрастният мъж отишъл да изясни спора с младия шофьор.

Пиринлиев слязъл от колата и се нахвърлил върху мъжа с юмруци. Нанесъл му силни удари в областта на главата и лицето, от които възрастният мъж паднал на земята и си ударил главата.

Пътуващите с обвиняемия в автомобила подали сигнал за инцидента на телефонен номер за спешни повиквания 112. Пострадалият бил транспортиран от медицински екип до МБАЛ гр. Гоце Делчев, а от там по спешност в болнично заведение в гр. София, където бил веднага опериран. След продължилото 46 дни интензивно лечение възрастният мъж починал.

Предстои да започне съдебен процес срещу И. Пиринлиев, обвинен в умишлено нанесена тежка телесна повреда, причинила смърт на възрастен мъж.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Темидец
  Отговор
  1 09:13  19.01.18
  Айде сега да отиде където му е мястото,бияча на стари хора...и то за по дълго време!
 • Цецо
  Отговор
  2 09:14  19.01.18
  Съд и затвор, така случаят Пиринлиев като стане медийна сензация да видиш останолият материал как ще внимава в бъдеще, щото материала се прави на маймуна във фитнесите а после бие пенсионери вместо са копа полето както е в развитите държави
 • 3 09:42  19.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Сanible corpse
  Отговор
  4 10:13  19.01.18

  До коментар #3 от "ДДД":

  Ко речи,нищо не се разбра.

 • 5 10:59  19.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ТИМ ВИС СИК
  Отговор
  6 11:40  19.01.18
  На бас че няколко охранителни фирми, вече са готови да му наемат адвокат ако се съгласи да работи за тях - отрепките в БГ се поддържат и такива кадри без съвест са нужни на всеки !!
 • Аз Варна
  Отговор
  7 17:08  19.01.18
  Не завюемам страна,не ,че момчето не е виновно,но по някога тези дъртаци може да те докарат до лудост.Младежът е подал звуков сигнал,но вместо да пресече дядко се разходил като генерал на парад,след това понеже малко му дошло,взел,че отишъл да се заяжда и да дърпа шофьора за блузата,докато накрая я скъсал.Е,чак тогава Пиринлиев е изтрещял и го фраснал няколко пъти.По някога възрастните просто прекаляват,ама без да се усещат.За съжаление се е случило най-лошото.Възрастният трябвало да не ходи да се заяжда и да подмине.
 • гост
  Отговор
  8 10:10  22.01.18
  Хайде сега да го оневинят като Поничките. Този човек си е имал някакво заболяване и само случайност е довела до смърт, не е бой или падането. А пешеходците нямат права на оцеляване, те трябва да знаят, че не само на пешеходна пътека може да ги убият, а и встрани от пътя, случайно попаднали под юмруците на някой си нервак.

Напиши коментар:


Публикувай