2 969 2

Кметът на Симитли пребил шеф в Пирин (Благоевград)!?

Велислав Елезов сподели, че е завел жалба срещу "нещото" Апостол Апостолов

Кметът на Симитли пребил шеф в Пирин (Благоевград)!?
Апостол Апостолов, снимка: pirinsko.com
Мария Атанасова

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов е нанесъл побой на пресаташето и административен директор на ОФК Пирин (Благоевград) - Велислав Елезов. Това твърди самият Елезов в интернет. Според него скандалът се е разиграл вчера на мачa Септември (Симитли) - Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник. Пострадалият съобщи, че вече е входирал жалба в полицията.

Ето и изявлението му, публикувано без редакторска намеса:

"Току-що входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си. На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи. То ме е заплашвало друг път, но никога не било така озверяло и неконтролируемо. То няма причина, защото не го познавам лично, тъй като аз се познавам само с хора и личности. То вече излъга, че не е извършило и присъствало на въпросната агресия и посегателство върху личността му. За разлика от него – аз съм личност. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще търся справедливост."

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Да бъде смърт
  Отговор
  1 13:47  01.02.18
  Всички след 1989 заемали ръководни и второстепенни постове като се започне от общинари кметове във всички населени места депутати министри президенти всички със сегашните на бесилото заедно със семеиствата им
 • Azazel
  Отговор
  2 13:58  01.02.18
  Да не забравяме, че, както неотдавна каза един врял и кипял в делата на общината и в обществените поръчки на национално ниво индивид, кметът на Симитли е е*** Бойко Борисов, та някакво пресаташе ли няма да го отнесе... :)

Напиши коментар:


Публикувай