1 104 3

8 години затвор за мъж, убил брат си с брадва в Равда

Подсъдимият призна вината си пред Окръжния съд в Бургас

8 години затвор за мъж, убил брат си с брадва в Равда
Снимка: Shutterstock
Константин Карагьозов

Окръжният съд в Бургас наложи наказание от 8 години „лишаване от свобода“ на Петър Ж., убил брат си с брадва в Равда, съобщиха от съда.

В своя акт органът посочва, че са налице многобройни смекчаващи обстоятелства и определи наказанието под най-ниския предел. Съдът призна подсъдимия за виновен в това, че на 27 юни 2016 година, чрез нанасяне на умишлени удари с брадва в тила, убил своя брат, К. П. по особено жесток начин.

Подсъдимият призна вината си пред съдебния състав. Присъдата на окръжния съд може да бъде обжалвана в 15-дневен срок пред Апелативния съд в Бургас.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кенефистан
  Отговор
  1 14:39  01.02.18
  Егати смекчаващите обстоятелства, по особено жесток начин убил човек с брадва и му дават 8 години, от които я лежи 4, я не. Еб*м ти и държавата, за 6 години дават в Щатите за изнасилване!!!!!! На толкова осъдиха едно време Майк Тайсън! В Кенефистан за убийство 8? Законите ни правят Кенеф, нямаме закони!
 • Има рима
  Отговор
  2 15:06  01.02.18
  Брат "радва" брата с брадва, правда няма нигде, камо ли в Равда...
 • Темидец
  Отговор
  3 16:07  01.02.18
  Ма намалете му я бе луди ли сте кой в днешното модерно време лежи 8 години за едното ти ми убийство,това най-малкото не е соросоидно,БХК да се намеси веднага!

Напиши коментар:


Публикувай