1 767 5

Полицията издирва 13-годишно момиче (СНИМКА)

Мартин Христов

Полицията в Монтана издирва непълнолетната Лиляна Камелиева Кирилова, на 13 г., от Монтана. На 16 май Лиляна е напуснала учебните занятията във 2 СОУ и оттогава е в неизвестност. Момичето е обявено за общодържавно издирване с мярка „задържане” като непълнолетна, напуснала дома си в кв. „Кошарник”.

Предприетото до момента издирване на момичето не е дало резултат.

Лиляна Камелиева Кирилова е на видима възраст 12-14 години, висока е около 150-160 см, с нормално телосложение, с права, черна дълга коса, продълговато мургаво лице, тънки вежди и дебели устни.

В момента на изчезването си е била облечена с черен панталон, червена тениска, бяло горнище с розови райета и червени обувки. Няма документи за самоличност. Склонна е да лъже и да фантазира.

Хората, които могат да дадат информация за местонахождението й, могат да уведомят най-близкото Районно управление на МВР или на тел. 112, както и 096/ 396500 и 396491. Анонимността е гарантирана!

Монтана / Австралия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • човек от село
  Отговор
  1 13:55  25.05.18
  Полицията да я търси при мъжа и в циганският квартал на Монтана!
 • СссереМ
  Отговор
  2 14:19  25.05.18
  Вече чака второто дете.
 • Лапнишаро
  Отговор
  3 16:44  25.05.18
  В последните 30-40 години няма толкова човешки души, затова много животни се раждат в човекоподобни тела. Разбира се, съдбата им е различна от човешката и често доста сурова - точно каквато е била съдбата на човеците в последните няколко хиляди години. Е, няма как иначе. Пожелавам й скорошна развръзка и то по-най-добрия за нейната еволюция сценарий.
 • Киро
  Отговор
  4 17:01  26.05.18
  Според презимето и, баща и камелии ли се казва или камилчо може би?
 • Сашо
  Отговор
  5 17:33  27.05.18
  Ако майка й е самотна и бащата е избягал, може да е кръстена на нея - Камелиева от Камелия. Пак хубаво, че е с българско име, защото ако отидете в някои квартали на европейската столица на културата Пловдив или Пазарджик, ще се отчаяте - фереджета и Фатмета, и сектантски джамии в частни къщи, както и цели улици с незаконни пазари и сергии, където полиция и лекари не влизат. Продава се месо от умрели коне и крадени животни направо на улицата и държава там няма. Мен ме нападаха по 10 човека, защото баща ми е българин, защото уча и ме мразеха, че работя и искаха да ме убият, викаха ми "гяурин". Нямате представа каква злоба тлее там и какво ще се случи след години, няма да може да се разходиш спокойно, както е сега вечер в Красна поляна. Иначе момиченцето е откраднато за просия в чужбина, за проститутка или за сексуална експлоатация да ражда деца за продажба. Само някой от махалата трябва да пропее, иначе няма намиране, затворена е в някоя къща. Тя е от бедно семейство и точно такива крадат, за които няма кой да се застъпи. В махалите е пълно с тайфи деца, както едно време е било при българите и адът ще настъпи скоро, който живее в селата или в смесените квартали - вече го е разбрал, какво е да си малцинство в собствената си страна и родното село. Ислямизираните цигани са най-страшни, защото таят страшна омраза и искат да се изкарат повече турци и по-мюсюлмани от турците.

Напиши коментар:


Публикувай