1 282 1

Предаваме на Франция наш сводник, издирван с Европейска заповед за арест

Срещу българина свидетелства проститутка, пратена да заработва в парижкото предградие Бобини

Константин Карагьозов

Окръжният съд в Търговище предава на Франция българин, издирван с Европейска заповед за арест (ЕЗА). В.В. (29 г.) ще бъде предаден по силата заповедта, издадена от Публичната прокуратура в град Бобини. Там се води наказателно дело срещу организирана престъпна група за трафик на хора и сводничество, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

Престъпленията са извършени в периода от 2015 г. до 23 януари 2018 г. В.В. замествал ръководителя на престъпната група, когато той отсъствал.

Издирваната по същото наказателно дело във Франция Е.Л. /28 г./ днес сама даде съгласието си в съдебната зала на Търговищкия окръжен съд да бъде екстрадирана и да отговаря пред френските съдебни власти. От обикновена проституираща жена в парижкото предградие Бобини тя се издигнала до отговорник на предлагащите сексуални услуги на цяла улица в града. В понеделник в Търговищкия окръжен съд делото по ЕЗА за нея ще продължи, като съдът отново ще иска издирваната от Франция българка да потвърди съгласието си да бъде предадена на френските власти.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ЕДИН ХАХО
    Отговор
    1 09:11  06.06.18
    ЕЙ ТЕЗИ ФРАНЦУЗИ СА МНОГО ИЗОСТАНАЛИ ,В БЪЛГАРИЯ СВОДНИЦИТЕ СА НА ПОЧИТ И СЕ ПОЛЗВАТ КАТО БАНКОМАТИ ,ЕЙ ГЛУПАВИ ФРЕНСКИ ВЛАСТИ ,НЕЗНАЯТ КАК ДА ПРАВЯТ ПАРИ ,МНОГО СА ИЗОСТАНАЛИ

Напиши коментар:


Публикувай