Last news in Fakti

16 Февруари, 2012 11:50 8 312 4

Трима арестувани за убийството в Джурово

  • джурово-
  • правец-
  • убийство

Полицията задържа трима души, заподозрени за убийството на 33-годишния мъж в с. Джурово, съобщиха от пресцентъра на МВР. Братята В.И. на 23 години и И.И. на 26 години и 40-годишният Т.Х. от същото село са задържани с прокурорско постановление за 72 часа.

В районното управление в Правец бяха разпитани над 20 очевидци на масовия бой, при който загина млад мъж. Във вторник около 23.00 часа на тел. 112 постъпи сигнал за възникнало стълкновение между две враждуващи групи, въоръжени с брадви и ножове.

Участниците в инцидента запивали през целия ден и късно вечерта се спречкали. Под влияние на голямото количество алкохол скандалът бързо прераснал в масов бой. 33-годишен мъж от едната компания е бил удрян с твърд предмет и ранен смъртоносно с нож. По първоначални данни смъртта му е настъпила вследствие на остра кръвозагуба.

Сериозно пострадал в мелето е и 43-годишният брат на загиналия. Мъжът е транспортиран в лечебно заведение със сериозни травми от нанесения му побой.

По случая е образувано досъдебно производство. Продължава работата за пълното документиране на извършеното престъпление. Разследващите полицаи работят по няколко версии. По първоначална информация стара вражда между двете групи, в комбинация с употребения алкохол, са в основата на кървавата драма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оги

    1 0 Отговор
    Продължавайте да се трепете така...не може да се разберете кой е по голям всички станаха големи побойници големи убийци големи босове...няма онова време на бай Тодор да видите кой държи закона...всички си изпускахте на гащите ;)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тони-София 37г.

    0 0 Отговор
    ---Егати първобитните! Ножове брадви и тъпи предмети! Учудвам се че няма и прашки в арсенала на сельо тайфата!:) Лека му пръст на младият човек:( Жалко за изгубената душа:(