Last news in Fakti

12 Юли, 2018 12:20 2 775 4

Мъж наръга колега, за да прикрие кражба на служебно гориво

  • кражба-
  • гориво-
  • костинброд-
  • петърч

21-годишният жител на село Петърч е задържан от полицията

Мъж наръга колега, за да прикрие кражба на служебно гориво - 1

21-годишен мъж е наръгал свой колега, за да прикрие подготвяна кражба на гориво от служебен автомобил, съобщиха от ОДМВР-София.

Минути преди полунощ на 10 юли в ОДМВР- София е бил подаден сигнал за ранен охранител на фирма в Костинброд. Пострадалият 78-годишен мъж бил транспортиран в болнично заведение с прободно-проникваща рана в областта на гърба и разкъсно-контузна рана на главата. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура.

Полицаите бързо установили и задържали извършителят на престъплението - жител на с. Петърч, работник в същата фирма. По първоначални данни 21-годишният е нападнал колегата си, за да прикрие друго свое престъпление, а именно подготвяна кражба на гориво от служебен автомобил.

21-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем за извършеното престъпление и му е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ и забрана да напуска пределите на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Serj

    6 0 Отговор
    78-годишен охранител ;)

    Коментиран от #2

  • 2 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Serj":

    Ами за жълти стотинки няма 30 годишен да се хване!
  • 3 Колю

    0 0 Отговор
    Охранителните фирми разчитат на пенсионери. Само така може да преживее човек работещ това. Разтеглено и увеличено работно време ,не заплащане на празнични,извънредни и нощен труд в реалните размери, договори на минимална заплата или на 4 часа , 398 лв заплата за незнайно колко работно време и липса на законната почивка между смените . Само пенсионер с тези пари + пенсията може да го работи. Единици са младите с 600 лв чисти заплати ,а още по-малко тези с 1500 и на горе от персоналните охрани. Но и то е до време. Единствения печелещ от тази мизерия е собственика и жена му. Там са наредени цялата рода . А Сотовете по селата- един човек отговаря за половин окръг и реагиране от 30 минути. Иначе в договора пише 10 , ама нямате избор. Фирми много и при всичките е все едно. Цакат се с "най-ниска цена" , от там и качество и чудо и "Няма пари този месец"
  • 4 Uflaf

    0 0 Отговор
    Какво ще кажете за хора от " Инкасо " работещи за има -няма 500 лв чисто. Същото положение с възраст и подготовка. Бивши военни и полицаи , които само се молят да не стане нещо и да не се налижи да ползва железото дето го мъкне . Ако имаха сърце и здрави гащи първи щяха да оберат това което носят. Ама са страхливи и не посягат на парите на изедниците. Само псуват. Ни закон го пази ,ни юрист ,ни застраховка му плащат. Най-много "Групова" за дейността на цялата фирма ,каквото и да значи това.