Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 13:43, обновена 10 Октомври, 2018 13:46 3 070 7

Запорираха имущество на Ценко Чоков за 3.2 млн.

  • ценко чоков-
  • запор-
  • галиче

Общо са запорирани 153 семейни имота

Запорираха имущество на Ценко Чоков за 3.2 млн. - 1

Съдът запорира имущество на Ценко Чоков в размер на 3.2 млн. лв. Това се случва по искане на Антикорупционната комисия във връзка с обвинението на бившия кмет на Галиче в лихварство.

Решението важи и за синовете му Спас и Мартин, както и за съпругата му Цветелина Нелова. Общо 153 имота на семейството са под запор, каза пред журналисти председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев.

„Сумата на запорираното имущество е 3.2 млн. лева. 153 имота общо са запорирани – на Чоков, на неговата съпруга, на синовете им. Освен земеделски имоти, има апартамент в София, автомобили на него и на синовете му”, каза Георгиев.

Той посочи, че с произнасяне на съда са наложени обезпечителни мерки и цялото установено имущество е запорирано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    27 0 Отговор
    153 имота , А стига бе !!!!!!!
    как плаща данъци този човек БРЕ ??????

    Коментиран от #3, #6

  • 2 ти пък

    12 0 Отговор
    а, що трябва да плаща и данъци?
  • 3 KROMAZON

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сиромаха":

    Вече изпитва леки затрудения...
  • 4 Мършата

    14 0 Отговор
    Ама то тва ЧЕСТНО заграбено бе! Светията Ценко Чоков НЕ КРАДЕ! Светията Ценко Чоков ако нещо усвоил, то от КЛЕПТОМАНИЯ, не от кеф да краде!
  • 5 гост

    15 0 Отговор
    И Ценко е брал по горите и е успял да събере 153 имота. Данъчните му декларации са вероятно изрядни, платил си е данъците на имотите с изсикуеми данъци и мпс-та. НАП? Справка. Сравнение на обявен доход и наличности? Нещо по този въпрос? Аз ако съм на 1000лв заплата като кмет дали ще мога да си купя имоти и коли за 3.2млн. ако ще и 30г. да го работя това?
  • 6 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сиромаха":

    Не плаща.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.