16 Февруари, 2019 16:43 2 218 6

Близнаци попаднаха в спешното след натравяне

  • близнаци-
  • болница

Към момента медиците извършват изследвания

19-годишни близнаци от Бургас са откарани в Спешното в безпомощно състояние, съобщиха за Burgas24.bg от полицията.

В 15.39 часа днес в Първо РУ- Бургас е получено съобщение от 50-годишна бургазлийка за това, че при прибирането си у дома, разположен на ул. "Цар Симеон", установила, че единият от двамата ѝ синове - близнаци на 19 години, е в безпомощно състояние. Своевременно към адреса се отправили полицейски патрули и екип на спешна помощ. Младежът е откаран в УМБАЛ- Бургас за получаване на медицинска помощ.

Малко по-късно - в 16.10 ч. в Първо РУ- Бургас е получено съобщение за това, че в района на ул. "Ген. Гурко" 8 /до подземната улица/ в безпомощно състояние е открит млад мъж /вторият близнак /. Същият бил с нараняване в областта на главата, вероятно получено при падането на земята. Потърпевшият също е откаран в УМБАЛ- Бургас.

Към момента медиците извършват изследвания за установяване на точното здравословно състояние на двамата 19-годишни бургазлии. По последни данни, здравословното състояние и на двамата е стабилно. Работата по случая продължава от служители на Първо РУ - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    6 1 Отговор
    Яли са развалена слива, опс риба.
  • 2 кефал

    5 0 Отговор
    Малко са къркали

    Коментиран от #4

  • 3 К.К.

    7 0 Отговор
    Тези близнаци ги откриха вчера, да не са избягали от спешното и днес пак да ги прибират.
  • 4 Не са къркали,

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "кефал":

    яко са се друсали, но, нали са ......, оцелели са. Родителите знаели, че се друсат с марихуана, не знаели за коктейли.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Манаф

    3 0 Отговор
    Има руска намеса , новичок