18 Февруари, 2019 08:37 42 272 63

Ето кой е убитият мъж в Кюстендил

  • кюстендил-
  • дискотека-
  • валери дъбов

Фатално ранен при боя пред дискотека е бил 35-годишният Валери Дъбов

Ето кой е убитият мъж в Кюстендил - 1

35-годишният Валери Дъбов е убитият след сбиване в дискотека в Кюстендил вчера сутринта. По непотвърдена информация той се е опитал да предотврати инцидента. Приятелите му твърдят, че се е намесил в масовото меле, за да разтърве биещите се. В интервю пред "Нова телевизия" те го определиха като човек, който винаги се притичвал на помощ и "на мравката път правел".

Ето кой е убитият мъж в Кюстендил

Инцидентът стана в неделя сутрин, малко след 7:00 часа, в клуб, намиращ се срещу общината в Кюстендил. Масовият бой е станал между група цигани и посетители на клуба. Загиналият Дъбов е починал от пробождане с нож.

Общо пострадали след сбиването бяха шест души, откарани с наранявания в местната болница, като единият от тях почина. Другите бяха с наранявания от нож, сред тях и един в много тежко състояние, който бе транспортиран в „Пирогов”. Центърът на Кюстендил беше отцепен от полицията. Жандармерия блокира и ромската махала и не пускаше никого да влиза в нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    272 4 Отговор
    Винаги свестните си го отнасят.
  • 2 Alpha_Lone_Wolf

    422 12 Отговор
    Млад, здрав мъж в силата си, убит от едно келеме. Кой ходи с ножове, боксове и подобни в джобовете си — страхливците, дето знаят, че ще си ядат шамарите. И толкова нагло криха от МВР, че убитият е българин и убиецът е циганин. Ако някой смята да ходи да гласува да си избере някоя малка невзрачна партия. То ние сме безгласна буква е ЕП, но да им покажем, че не могат да печелят избори с цигански гласове. Ние не излизаме да гласуваме и те с по 20-30млн си уреждат електората, който кътат и пазят за сметка на нас. Ние може да сме само данъкоплатци, жертви и статистика за МВР.

    Коментиран от #11, #61

  • 3 Гост

    193 6 Отговор
    Жалко за човека - намесил се е, за да ги разтърве и накрая той го е отнесъл! Не е трябвало да се бута между шамарите, особено между цигани! Лека му пръст!
  • 4 гост

    209 0 Отговор
    Лека му пръст. Свестни хора в разцвета на годините си си отиват, защото са се опитали да постъпят правилно и да се борят срещу зверствата. Тъпото е, че заради двама простака и малоумника, които са влезли в конфликт, трети невинен плаща с живота си. А сега циганчето ще плати ли с доживотна присъда без право на замяна или съдията ще прецени, че 12г. са му достатъчни, той ще се признае за виновен и ще протече съкратена процедура като автоматично наказанието му се намалява на 8г. и след 4г. ще го пуснат срещу подписка. Толкова ли струва живот на млад българин - 4г.?

    Коментиран от #26

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хасан4о

    167 3 Отговор
    Ето го поредното потвърждение за благодарности към Българската Съдебна система и политиците ни от всички цветове. Убиват ни или ни гонят извън страната. Благодарим. Вечно проклети да сте и историята ще запомни тези 30 години като най -унищожителни за Българската нация без война. Ей така ,от алчност . От корупция. Лека му пръст на момчето . Ако има Бог различен от "Буда " ,нека му прости и накаже виновните изроди убили го без да знаят и те защо. Ей така ,без смисъл ,само за забавление и кравожадна отмъстителност. Време е за хайдушки дружинки по места вече. Никой от официалната власт и от мафията не му пука за нас. Само парите ни ги интересуват ,но какво за тях значи някаква си личност. Време е да си върнем горите ,центровете на градовете и най-вече селата където ордите генно увредени от кръвосмешения вътре, в някакви измислени родове безчинстват с недостига си на мозък и невъзможността да се държат човешки. Няма ли ловджии за да не закриват сезона за такива ?
  • 7 123

    64 6 Отговор
    циганин е задържания, нали ?
  • 8 ИСТИНА ЗЛА

    114 9 Отговор
    ЦИГАНИТЕ - електората на ГЕРБ !!! ПАСМИНА от нищожества !!!

    Коментиран от #53

  • 9 МеВеРе

    103 5 Отговор
    А защо се крие името и фотото на циганина убиец?????
  • 10 незнайко

    117 3 Отговор
    Това не е ли достатъчно за да се вкарат в панделата всички цигани участвали в боя ? А този който е ползвал нож да му резнат ГЛАВАТА !!! Докога ще сме толерантни ???
  • 11 Баба Ванга

    36 9 Отговор

    До коментар #2 от "Alpha_Lone_Wolf":

    А ние да си изберем малка партия и твойте заедно с гласовете на черните да спечелят пак! Всички сме на ясно за кой гласуват черните последните години!

    Коментиран от #21

  • 12 Чичо

    96 1 Отговор
    Сега трябва да го отнесат собствениците на дискотеката - кво прави тоя циганин там с нож! Трябва да го отнесат общинарите - какво е това работно време на кръчмата - до 7 сутринта и то в самия център на града! Задължително трябва да го отнесат и ченгетата - 7 сутринта, масово меле пред общината, а спят! Ха на бас , че и на трите места за които говоря, иде реч за тежка корупция!!!!

    Коментиран от #37

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Монтреал

    101 0 Отговор
    Жалко за момчето, допуснал е грешка която му струва живота. Израснал съм близо до циганите и знам от опит че ако се карат и бият помежду си и тръгнеш да ги разтърваваш ще ти скочат на тебе. Единственото нещо което разбират е грубата сила, безжалостен тормоз и бой до посиняване (чакай, ами те са си синкаво-зелени), значи поправка, да ги сцепиш от бой.
  • 15 ПОЗОР

    95 1 Отговор
    Гнусна паплач ! Сега ще пазят убиеца като зеницата на очите си !Едно човекоподобно отнема живота на човек и държавата е на негова страна !
  • 16 Scout for funn

    17 25 Отговор
    ЕЙ БОКЛУЦИ НЕ МОЖЕТЕ ТАКА ДА ВЗИМАТЕ СНИМКИТЕ НА ХОРАТА ОТ ФЕИСБУК ПАРАЗИТИ ТИ ШЕ БРЪКНЕШ В ЛИЧНОТО МУ ПРОСТРАНСТВО ДА МУ ИЗВАДИШ СНИМКИТЕ НА ПОЧИНАЛИЯ ЧОВЕК МИ УТРЕ МОЖЕ МЙКАТИ ДА СЕ НААКА НА УЛИЦАТА И НЯКОЙ ШЕ ИЗВАДИ СНИМКИТЕ ОТ ФЕИСБУК И ШЕ НАПИШЕ ЕТО КОЯ Е ЖЕНАТА КОЯТО СЕ НААКА .МАЙКАТА НА МАРИЯ АТАНАСОВА .

    Коментиран от #17

  • 17 Коки

    37 6 Отговор

    До коментар #16 от "Scout for funn":

    Никой не те кара да имаш фейсбук
  • 18 пак ли бе

    86 0 Отговор
    поредния заклан българин от редовия циганин в тая циганска държава. Язък за момчето. Лека му пръст.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 123

    73 1 Отговор
    Всички в Кюстендил знаят с какво се занимава циганския клан само службите "не знаят" или много добре знаят но идват избори и на Тиквун му трябват гласове от циганската махала
  • 21 Alpha_Lone_Wolf

    28 4 Отговор

    До коментар #11 от "Баба Ванга":

    Първо се пише "за КОГО", не "за КОЙ".
    Аз съм гласувал два пъти през живота си, за ОП на президенски и парламентарни. Но, като всички политици едно говорят, друго правят.
    Сега спести си коментара за великото бсп през чийто мандат влязохме в ЕС и които са социалисти, на кого помагат социалистите, на безработните и болните, кои са масово болни и безработни циганите. Тези измамнически ТЕЛК практики са на повече от 15г и едвам сега се усетиха властимащите, но това е социална политика.

    Коментиран от #25, #52

  • 22 Асен

    43 0 Отговор
    Човекът е фешън. И да бъде довършен от циганин по този начин. Я покажете снимката на убиеца да го видим колко е фешън. Няма да е толкова фешън в затвора. Все пак човека къде се е завърнал там където не трябва. Дискотеките и чалга поколението трябва да спре. По дискотеките само цигани. Защото там само чалга се слуша.
  • 23 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    30 4 Отговор
    Груба грешка е да разтърваваш биещите с с голи ръце да имаш сопа разбирам или неква тръба да млатиш наред
  • 24 ЪРП

    47 4 Отговор
    ТАЗИ СГАН ОТ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ КРИЕ УБИЙСТВАТА НА БЪЛГАРИ ИЗВЪРШЕНИ ОТ ЦИГАНИТЕ, КАКТО НА ВРЕМЕТО СКАПАНЯЦИТЕ ОТ БКП СА КРИЕЛИ ОТ НАРОДА ИЗБУХНАЛИЯТ ЧЕРНОБИЛ!!!!!!!!!
    ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ СА ЧУМАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!
  • 25 Трифонов

    53 12 Отговор

    До коментар #21 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Не си губете времето да гласувате!
    Когото и да изберете, какъвто и да е бил преди да бъде избран, щом бъде, започва да го занимава само едно нещо - как да натрупа пари, за да си купи колкото може повече недвижими имоти. Съдете по себе си. 1000 лв. заплата за единия, 800 лв. за другия, две деца, но семейството изплаща ипотечен кредит за 90 кв.м. коптор в Манастирски ливади. Манталитет, братя. Няма преход, няма криза. Това, в което живеем е максималното, на което сме способни българите. И никога не е било различно. Не слушайте историците, те нищо не разбират. Четете писателите ни - Йовков, Елин Пелин, Алеко Константинов. Те чудесно са ни разкрили колко точно добре са живели българите и в периода 1878 - 1945. Глад, беднотия и мизерия и една върлуваща хайка безделници, добрали се някак до властта и трупащи недвижими имоти. Да ви пикая на недвижимите имоти!!! На този свят сме за 70 години. Ако сме късметлии... ама повечето не сме. Трябва да сме алчни за оставянето на следи от себе си след нас. Вечни следи, незаличими. Българинът е човекът с най-сбъркани приоритети. И гняста, в която живеем, е абсолютното и неопровержимо доказателство за това!!! Не си губете времето да гласувате. Ще ви помогне да заживеете по-добре, колкото дъвченето на дъвка за решаването на уравнение по алгебра.

    Коментиран от #34

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Морски дарове Ресио

    23 2 Отговор
    Това при Богдан Филов беше изключено.
  • 28 Бесен Язовец

    33 0 Отговор
    Цигани на дискотека, рано сутринта - Загърмяха пищови, задранчаха ножове, дивия запад ряпа да яде.
  • 29 Гошо

    2 40 Отговор
    Така му се пада на тоя щом на мравката и циганина път прави
  • 30 Геноцид

    37 2 Отговор
    Колко бързо жандармерията се е организирала да опази циганската махала!Големият въпрос след случилото се и случващото се през последните 30 години цигански геноцид е:КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯТ БЪЛГАРИН,КОЙТО ЩЕ ИДЕ ЗА КУРБАН???
  • 31 Спиро

    41 1 Отговор
    Ще го осъдят на 5-6 г..За "добро поведение" ще го пуснат след 3,да да заколи 2022година друг българин...Слава на нашите политици!!!
  • 32 Бай Тошо

    32 5 Отговор
    Интеграцията на ромите не ви хареса през комунизма , сега надявам се ви харесва положението с тях

    Коментиран от #36, #60

  • 33 стефчо

    46 0 Отговор
    Нищо няма да се промени докато не се вдигнем стотици хиляди на вън и да подпалим десетина махали до последния коптор!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 време е за интеграция

    10 11 Отговор

    До коментар #32 от "Бай Тошо":

    Каква инттеграция на роми имаше през комунизма? Изолация имаше по-скоро, а не интеграция. Трябва да се учат и да се образоват тези хора. С тоягата разултата е временно подчинение от страх и задълбочаване на омразата. Трябва да има цигани в гимназиите и университетите - лекари, полицаи, пожарникари. Преди 30 години гимназията в която учих и после в университета в който учих цигани нямаше, сега едва ли се е променило това. Е как тогава да се цивилизоват? Единици изобщоо завършват основното си образование. Замислете се колко са инженерите или счетоводителите убийци или крадци.

    Коментиран от #46

  • 37 113

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Чичо":

    Е нали заведението е на неслучаен човек, общински съвет....
  • 38 Тиквата

    20 0 Отговор
    Трижди анатема за управляващите , за тази смърт на това младо момче.Бог да го прости
  • 39 възмотен гражданин

    26 0 Отговор
    бог да го прости жалко за момчето за пореден път се убеждавам че в България няма закони които да пазят мирните граждани и е раи за престъпници и леки жени с една дума няма такава Държава
  • 40 Преминаващ

    23 0 Отговор
    Изписах и се изписа толкова много по тази и подобни теми без никакъв желан от всички Българи резултат, че просто ми писна ! ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА МОМЧЕТО И ДАНО Е НА ПО-ДОБРО МЯСТО КЪДЕТО ЛИПСВАТ ПОДОБНИ НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ! АМИН !
  • 41 Иван

    27 0 Отговор
    Всеки ден в БЪЛГАРИЯ цигани убиват българи,това е война а ни е си седим на топло пред компа и какво чакаме......
  • 42 В държавата управлявана от злото е така

    14 2 Отговор
    Всеки се подмазва на силните на деня, на управляващите, на величината в партиите, на другите подмазване заели по-висок пост. Хората са пълни с агресия, по улиците, по блоковере, в магазините, в болниците.... Повечето хора са като хищници, дори като канибали. Очите им светят, пълни със завист и злоба, гледат как са те излъжат. Знаят че няма правосъдие и стандарти за защита на понеслите загуби. Всеки гледа да се мине леко, да използва връзки, влияния, нередности. И всичко се диктува от политиците, маниера в общуването и морала. И съвестния човек е жертвата в това общество. Докога ще е така? Идва ли краят?
  • 43 един

    19 0 Отговор
    Грозна дивашка история! Хора, възпитавайте децата си, не ги насърчавайте, ако видите, че ги влече насилието! Горкото момче, дълбоки съболезнования на близките му! Да почива в мир. Такъв лош късмет да се озовеш там, където ще намериш смъртта си. Нелепо!
  • 44 днддн

    16 0 Отговор
    Горкия човек - бог да го прости!
    Опитал се е да помогне, мъжка постъпка ... малко останаха!
    Да почива в мир!
  • 45 Гост

    11 0 Отговор
    Абсурдно е толерирането на случващото се в цяла България с циганите. Тези, които ги ползват десетилетия за основни гласоподаватели са за отвъдното! Момчето е проявило човещина, рядко срещана вече...
    Моля хората да мислят с главите си, да няма насаждане на омраза и преповтаряне на общоизвестни факти като дъвка, а обединеност и неотстъпчивост за да се предприемат незабавни мерки срещу циганските своеволия! Стига с лутане между партии, все тая е хора. Няма значение кои е на власт, ако ние като общество не им държим сметка и сме отстъпчиви.

    Стига вече с нагласата 'това на мен не може да ми се случи'' Днес е Валери Дъбов, утре наш брат, братовчед или приятел!
  • 46 Венцислав Стойков

    13 2 Отговор

    До коментар #36 от "време е за интеграция":

    Вие шегувате ли се, ние, българите сме виновни, че не сме ги интегрирали? Как се "интегрира" някой, който не иска? Колко пъти, след инцидент, циганката заплашва, че ще престане да пуска децата на училище? За тях, ходенето на училище е излишна тегоба, която понасят, защото ги принуждават и която всячески гледат да избегнат. Да ги направим полицаи, пожарникари? А космонавти не искате ли? Или доктори, получили диплома, защото са "интегриращи се"? Ще заведете ли детето си на такъв "лекар"?

    Коментиран от #47

  • 47 айдеде

    9 0 Отговор

    До коментар #46 от "Венцислав Стойков":

    Е айде сега не генерализирай заради гнева си. Доктор Чирков е светило в медицината и е циганин.
    В случая става дума за къткани от полиция и партии боклуци, които се чувстват безнаказани и това трябва да спре, като се отстояват конкретни искания. Не може да ми се изкарват болни от какво ли не за да взимат ТЕЛК, да раждат по 10 деца и да не плащат ни ток, ни данъци. Като нямат образование под строи и къртовска работа с надзор, не колкото да отбият номера. Млади здрави хора, имат енергия сума ти работа да свършат - със строга дисциплина няма къде да шават.
  • 48 Garrincha

    9 1 Отговор
    Вальо, брат, да се беше намесил с АК 7.62 !
  • 49 Гост

    4 1 Отговор
    Е никъде не чух за толкоз години Българин да е пребил или заклал, камо ли убил Мангусти !!!!
  • 50 vasik atanasova

    11 1 Отговор
    изглежда готин
    мъжествен и свестен
    при това на 35 в разцвета на силите си
    да го ръга някакво изкуфяло цигане
    опазил ме Бог от това
    ако се случи на някой от рода ми

    Коментиран от #54

  • 51 объркана държава

    5 1 Отговор
    Уж сме в България,пък то българи не останаха.Вместо пари за изборите направо да им раздават ножове и брадви..............и ще остане само едното име......
  • 52 hmhmhm

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Къде намеси политиката човек е починал вие политика. За нищо нестват политиците. Какво го мъдриш.
  • 53 Азззззззз по

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "ИСТИНА ЗЛА":

    Разчитаме на закони ,на избори на глупости ,няма такива вземайте автомати ,пищови ,колове ,мотики ,камиони ,булдозери ,багери и ТРЕПЕТЕ ЦИГАНИ ,ТРЕПЕТЕ ЦИГАНИ ,ТРЕПЕТЕ ЦИГАНИ докато краят им се види ,а заедно с циганите и тези като Данчо ментата ,Христо Бисеров и много други ,много други .,......
  • 54 Азззззззз

    7 0 Отговор

    До коментар #50 от "vasik atanasova":

    Това е защото има Етнически конфликт ,така ги насъскват от ДПС ,конфликта е от преди 50 г ,конфликта ще го има до тогава докато в България има циганска сган и той няма да се реши с празни приказки във фейса ,а с реални действия в циганските махали .На кого му пука че ще ни обвинят в расизъм .
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Бат Гальо

    8 0 Отговор
    Този пикоч е за смъртна присъда, но някак имам усещане, че ще се размине мн мн леко, както винаги става. Ако това се случи с мой познат, правя хайка и сам ще го съдя!
  • 57 Не глеам таувизия

    4 0 Отговор
    Божеее.... Няма не наказано добро:(( мир на праха на момчето:(...
  • 58 На коня оня

    10 1 Отговор
    Язък за момчето, дано следващата жертва да е депутат, министър, висш полицай или военен, прокурор, съдия или адвокат!
  • 59 ..........2ъй

    1 1 Отговор
    Съдба!!!!!
  • 60 Айде бе!

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Бай Тошо":

    Таман по времето бай тошово имаше ЦИГАНИ, а не ”РОМ”ове!!! Как така НИКОЙ до днес не ми е отговорил дали откакто почна ”ромосването” им циганите понамалиха циганиите?!?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.