Last news in Fakti

23 Април, 2012 10:50 12 354 12

Крадци на тясно возят 2,5 кубика дърва

  • нови пазар-
  • мвр-
  • дървесина-
  • ваз 2104

Трима мъже побраха себе си на предните две седалки и близо два кубика и половина дървесина в задната част на автомобил. Те са заловени при полицейска проверка в Нови пазар, от която изплувало богатото им криминално минало, съобщават от пресцентъра на ОДМВР в Шумен.

Лекият автомобил „Ваз 2104” бил спрян на улица  „Станьо Василев” в село Марково.

Полицейските служители установили, че на предните две седалки се возят три лица- Б.Й./ 28г./, който шофирал, В.А./23г./ и Т.А./ 30г./. Задните седалки на автомобила били премахнати и в колата, по предварителни данни, имало натоварени около два кубика и половина дърва за огрев.

Мъжете призна, че ги секли от горския фонд на селото. След направената справка станало ясно, че водачът на автомобила е неправоспособен и шофира без задължителната застраховка „Гражданска отговорност”, за което са му съставени два акта.

На другите двама са съставени актове по Закона за българските лични документи, заради това, че не са ги носили в себе си. Колата е задържана в Държавно горско лесничейство.

По случая работят служители на полицейския участък в гр. Каспичан. И тримата са криминално проявени и осъждани.

С най-много регистрации е именно шофьорът. Деянията му започват през 2003 година. Известен е с  кражби, взломни кражби, грабеж. През 2008 г. е осъждан за взломна кражба, през 2009 за това, че е шофирал без книжка / пробация 8 месеца/, същата година  има условна присъда за кражба на строителни материали. През 2010 е лишен от свобода за 6 месеца за кражба. В момента е в изпитателен срок. За кражба на дизелово гориво от комбайн през 2010 г. В.В. е осъден на 8 месеца/ пробация/. Регистрациите на Т.А. започват през 1999г. Известен е с кражби на предмети от бита, велосипед, части от МПС, строителни материали и незаконна сеч на дървесина, за което има и присъда от РС Провадия – лишаване от свобода 8 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    3 0 Отговор
    М..густи......
  • 2 aha

    2 0 Отговор
    tezi sa 4isti m....li ili po jurnalisti4eski izkaz romi :D

    Коментиран от #3

  • 3 ж5у

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "aha":

    2,5 кубика дърва за огрев не могат да се съберат в ладата..

    Коментиран от #6

  • 4 крадец

    1 1 Отговор
    Ко да правят хората,няма пари за хляб държавата краде от хората и хората трябва да крадат от тях.Тези са крали дърва,лошото е че са ги сряли полицаи,за какво да дава пари за гражданска като няма файда,заплатите не се вдигат а гражданската ще поскъпне,за това аз и бандата ми всеки ден ще ограбем тази държава.Ние крадем само от държавната собственост.
  • 5 чиновник

    3 0 Отговор
    Няма по хубаво нещо да крадеш от държавата!!
  • 6 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ж5у":

    @3 - като се махнат задните седалка и облегалка, и като се има пред вид липсата на каквато и да е тапицерия в коли принадлежащи на такива хора - става над 2 куб. метра. Дали достига 2.5 - не споря, но е доста...

    Коментиран от #10

  • 7 хуманист

    1 0 Отговор
    М....ли, м....ли,
    да бяхте се на Хитлер предали...
    много много ви обичам,
    затова повече думи няма да изричам!
  • 8 Мангослав Дърводелски

    2 0 Отговор
    Стари лади, без шофьорска книжка и с крадени дърва карат само м....лите. Показателно е, че законът спрямо тях се използва само за статистически данни. Имал еди-колко-си кражби, взлом, изнасилвания, убийства, но си продължава по старому. Държавата България беше узурпирана и подменена 1989 година.
  • 9 TheRider

    0 0 Отговор
    Лекият автомобил „Ваз 2104” бил спрян на улица „Станьо Василев” в село Марково е спрян.


    К'во ?
  • 10 2104

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "The Bear":

    @6 Мксималния обем на това псевдокомби при махнати задни седалки е 1340литра. А журналиста трябва да му дадат да пренесе два кубика и половина за да схване за какво количество става дума и за каква тежест. Сурови 2,5кубика тежат около 2 тона. Ба. таз лада. На времето с Еспейс съм товарил максимум по 2 кубика, като се има предвид че обема му при махнати седалки е 3куб.м.
  • 11 Lyd1q

    0 0 Отговор
    е тоз ми разби представите за крадец има ли нещо дет не е крал :D
  • 12 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор
    Да ама вижте за какво е съден .Откраднал колело. малко нафта,някакви там строителни материали сигурно за 50лв и хайде хоп в затвора.А онези които изнесоха държавата даже и имената не им знаем.