Last news in Fakti

23 Май, 2019 11:56 1 815 4

Мъж нахлу с пистолет в Спешното в Дупница

  • спешно-
  • дупница

Той изтърпява условна присъда

Мъж нахлу с пистолет в Спешното в Дупница - 1
Снимката е илюстративна

Мъж нахлу с пистолет в ръка в спешния кабинет на частната болница в Дупница. Дежурните лекари и сестри се уплашили, но успели да натиснат паник бутона.

На място пристигнали два автомобила на охранителна фирма и една полицейска кола.

Оказало се, че мъжът с пистолета е старият познайник на полицията Н. Н. от село Ресилово, община Сапарева баня. Той в момента изтърпява условна присъда.

Н. е арестуван и закаран в полицейското управление в Дупница. При задържането му е установено, че е размахвал газов пистолет без пълнител. Не е ясна причината, заради която той е нахлул и размахал пистолет в спешния кабинет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даа

    5 5 Отговор
    Сигурно ей така за кеф и разнообразие да ви ЕВА,защото му е скучно.100% са му искали много пари и не са му обръщали никакво внимание докато не си плати,и му е писнало на човека.

    Коментиран от #2

  • 2 плевен

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Даа":

    Това е частна болница. Тя няма грижата за всички паразити в държавата.
  • 3 Будалата

    1 0 Отговор
    Ма туй Ресилове бе. Ма тя Сашка от там и куп
    юнаци още. Пак се прочуват.
  • 4 Не на фалша

    1 0 Отговор
    Какъв е тоя Н.Н? Така ли се пишат вече имената? Напишете му името както си му е редът, поставете му и снимката. Иначе приемам статията като фалшива новина!