Last news in Fakti

5 Август, 2019 22:14 5 242 22

Лесничей нокаутира полицай

  • лесничей-
  • полицай-
  • самоков

Станоев направил забележка на двама мъже да не вдигат толкова много шум

Лесничей нокаутира полицай - 1

Лесничей нокаутира полицай след нощна свада в Самоков, съобщи TrafficNews. Екшънът се е разиграл в малките часове срещу неделя близо до заведение в града. Венци Станоев, който е дознател в местната полиция, се прибирал, когато попаднал на шумна разправия.

Оказало се семеен скандал между служителя в горското стопанство Тодор Тодоров и неговия зет, които се препирали в присъствието на внучката на лесничея.

Станоев направил забележка на двамата мъже да не вдигат толкова много шум по това време. Репликата му обаче вбесила Тодоров.

Тодоров замахнал и два пъти ударил в главата полицая, който се строполил на земята. Станоев бил откаран в болница, където установили лека телесна повреда и го оставили за лечение.

От полицията в Самоков потвърдиха за инцидента и обясниха, че в момента върви разследване.

По случая вече е образувано досъдебно производство, а при разпита лесничеят заявил, че Станоев е бил пиян и се държал арогантно. На свой ред служителят на реда твърдял, че Тодоров е бил под въздействието на алкохола и това отприщило агресията у него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    35 27 Отговор
    Милиционера що се бърка където не му е работа, да не е семеен терапевт?
  • 2 ПЕНКО

    23 10 Отговор
    ДОЗНОТЕЛИТЕ НЕ СА ПОЛИЦАИ -ТЕ СА ХИБРИД -И НИКОГА НЕ СА НА УЛИЦАТА , А СА НА ЛИНИЯ СЛЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО -И ИМ Е ТЕШКО !!!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 ПЕНКО

    18 5 Отговор
    ИСТИНАТА Е КАКВОТО КАЖЕ ВНУЧКАТА !!!
  • 4 Бесен Язовец

    11 10 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕНКО":

    Дознатела имат милицинерска карта значи е милиционер!

    Коментиран от #20

  • 5 Професора

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕНКО":

    Щом им е теШко, колко теШиш?
  • 6 Давид

    22 4 Отговор
    И каква е разликата между тези дребни бандити ? Дали лесничей , полицай , Данс , ДАИ и всички остало служби те работят за едрата мафия , повечето и без да знаят . Доносници за стотинки . Дайте нещо по солидно . Как да правим пари от дрога като Брендо и братя Галеви без последици .

    Коментиран от #15

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сензационно

    5 1 Отговор
    Един умрял от Баница! ( врачанско) мега новина за бруталност в Баница!
  • 9 Бесен Язовец

    1 9 Отговор

    До коментар #7 от "Менгеле":

    Е така ако ми кажеш някой на улицата така ще то измъда и после дори няма да може да си извадиш медицинско да ме съдиш! А може дори като бонус да те изрежа с две крушета в бъбреците и пак няма да можеш да си извадиш медицинско обаче ще се напикаш и ще е страм до края на жувота ти!

    Коментиран от #21

  • 10 Оня с рикията

    10 5 Отговор
    Май милицая нема никаква бойна подготовка. Също кат онези командоси дет ги биха селяните преди време. Майката си трака. Ако таквиз милицаи ни пазат жална ни майка.
  • 11 Кълвач

    12 2 Отговор
    Приматите от този район решават споровете си , както пещерната епоха! Слабоумието е издигнато в култ. После се чудите, защо ви управлява тиква и шайка негодници

    Коментиран от #12

  • 12 Уди Кълвача

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Кълвач":

    Хората са казали,, Всяка жаба да си знае гьола"
  • 13 Полицаите не са милиционери

    17 6 Отговор
    Полицаите не са милиционери. Един милиционер щеше да ошамари цялата кръчма и никой не би си помислил да му скърши хатъра. Но аз не съм виждал пиян милиционер, а пияни полицаи - бол.
  • 14 асдаа

    9 0 Отговор
    Лесничеите са на хранилка при близкото дърво преработващо на ДПС.
    Заплатите им са само за джобни.
    Работата им е да съпровождат камионите с незаконно отсечена дървесина за да няма проблеми.
    Та доходите ми са по-големи от тези на полицая и за тва го е бил.
    Така е и в другите "сектори" на нашата родина.
  • 15 Народа ПРОСТ

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Давид":

    Бой по капата на фатмака ,да не си мисли че е безсмъртен
  • 16 Марио

    5 5 Отговор
    Дознатели няма от много години. Наричат се разследващи полицаи.

    А по случая: може да не е било много умно да се бърка на тези (Измерил ли е шума? ТОЙ ли е било най-разумно да се намеси, вместо да подаде сигнал в полицията за нарушаването на обществения ред, за да се погрижат хора, тренирани за такива неща - още повече предвид, че е "вътрешен" човек за полицията?), но забележете, че той има ПРАВО да го направи (да говори), точно както ВСЕКИ човек! Щото разбирате ли, думите, които някой произнася, колкото и да не ви кефят, каквито и негативни мисли или емоции да изпитвате заради тях, не спират правото на физическа неприкосновеност на никого, т.е. не ви дават право да пипнете тялото му с пръст дори, нито с каквото и да било друго.
    Аман от "емоционални"!
    Всеки, нападнал човек, който не го е докоснал физически, трябва да бъде абсолютно СМАЗАН от държавата! Ако е държава, защитаваща правата.
    Наказанията за физическо насилие са смешно малки, дори когато по едно малко чудо се стигне до осъдителна присъда. Освен това има и абсурда, че ако човек бил ``обиден'' от жертвата, преди да я нападне, наказанието се намалява значително. Браво - стимулирайте жалките инфантилни емоционалисти да бият и убиват хора, щото някакви звуци са били направени от устата на жертвите им. Много умно. То си има поговорка по тоя случай: "Дума дупка не прави."
    Затова си струва да си завлече човек кожата в САЩ - всеки може да обижда колкото си иска. Има истинска свобода на словото,

    Коментиран от #17, #19

  • 17 Щерю

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "Марио":

    Ти за достойнството и чест не си ли чувал бе джендьо , ела ми наговори обиди в лицето да ти обясня с ръце после колко е не възпитано да обиждаш хората , докато лежиш в реанимация ще разбереш че човек трябва да отговаря за всяка своя дума и кво ми викаш за сащ а , свобода на словото само ако имаш патлак иначе кажи на някой негър - ей негър и си чао ... Ма си глъм на галош
  • 18 Гост

    1 2 Отговор
    Супер
  • 19 Бачо Киро

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Марио":

    Напротив - трябва да се научите, че всичко си има последствия. Нещо много криво си разбрал свободата на словото - тя не ти разрешава да обиждаш другите. Понеже си много отворен, я иди в САЩ и почни да псуваш някой полицай, да видиш как си неприкосновен и каква свобода на словото имаш...
    Кой те излъга, че вербалните действия са недосегаеми? Що за тъпотии... Особено из западните страни се съдят яко дори за вербални нападки - обиди, дори терор... Ясно, че има някаква граница на търпимост, но има индивиди, които я преминават още с първите две думи...
  • 20 НУДИ

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    значи и скатавка и да работят на трета категория
  • 21 мма боец

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    мнго ги разбираш тия работи пред компzтара , а ако си намериш маистора ,и после кво ша стане .
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.