Last news in Fakti

5 Октомври, 2019 18:41 2 455 4

Турчина остава в ареста

  • съд-
  • турчина-
  • александър методиев

Методиев е обвинен за притежание на марихуана и растения канабис

Турчина остава в ареста - 1

Окръжен съд – Благоевград днес определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Румен Методиев, с прякор Турчина, задържан при акция „антидрога“ край село Илинденци. Той бе доведен в съдебна зала с белезници и ескортиран от съдебна охрана.

Пред съдия Узунова застана с двамата си адвокати - Малешевски и Стоименов, които настояваха за по-лека мярка, докато прокурорът пледираше за най- тежката. След като изслуша двете страни, съдия Узунова реши, че Румен Методиев остава в ареста.

По време на изслушването, стана ясно, че Методиев е обвинен за притежание на марихуана и растения канабис. Той е собственик на обект за спортен риболов. Има 6 деца, най- малкото от които на 10 месеца. Стана ясно още, че подсъдимият е криминално проявен и има присъда от Окръжен съд Пазарджик за отглеждане и разпространение на наркотици, която изтърпял преди повече от 5 години. Според прокуратурата, на база проследяване на смс- и и кореспонденция от мобилния телефон на Методиев, същият укрива още наркотици, които не са намерени все още.

Както Struma.com първи ви съобщихме, в мащабната акция „Антидрога“ на жандармерията в село Илинденци, община Струмяни, бе нанесен сериозен удар върху пазара с канабис в региона. По време на акцията, при обсада на селото бе щурмуван дома на известния пласьор и търговец на дрога 41-годишният Румен Методиев - Турчина.

В хода на претърсването на дома му бяха намерени и иззети 57, 1 грама сух канабис, електронна везна, по която направения полеви наркотест е отчел следи от канабис, 4 телефона. В прилежащ имот, ползван от него, са открити 21 полусухи канабисови растения, а в близост до къщата чувал с 4, 3 кг сух канабис, 11 растения в нива и други растения от рода на коноп с тегло около 300 кг.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пращайте го на Ердо

    2 1 Отговор
    Да си лекува останките от великата му "империя"!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ernesto Che

    0 0 Отговор
    Той си е българин какво ще дири при Ердо.А между другото и цяла България да отидат там има място бъди спокоен.3-4 мил. Сирийци си живуркат без да работят.
  • 4 Истината

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пращайте го на Ердо":

    А бе цървул човека се казва Румен ти го пращаш при Ердоган! Той е българин!