Last news in Fakti

30 Март, 2020 11:29 3 414 14

Рецидивист уби зверски приятел по чашка

  • убийство-
  • церковски-
  • алекси стоянов

Не е ясно какво е провокирало гнева му, но той е намушкал с нож в дясната част на тялото, извлякъл до поляна край селото и го оставил да умре

Рецидивист уби зверски приятел по чашка - 1
Снимка: Флагман

65-годишен мъж от село Церковски, Община Карнобат, бе убит по особено жесток начин от свой съселянин - на 71 години, съобщават от ОД на МВР в Бургас.

В петък вечерта двамата мъже се събрали в дома на жертвата, употребили са голямо количество алкохол. Около полунощ 71-годишният мъж, който е многократно осъждан за телесни повреди и опит за убийство взел кухненския нож, намушкал в дясната част на тялото съселянина си, след което изхвърлил агонизиращото му тяло край селото. Той е умрял в адски мъки, стенейки часове наред без да има кой да му помогне.

Трупът е открит на следващия ден от пенсионер от селото.

"Извършени са множество процесуално-следствени действия и са назначени различни експертизи. Причините за извършеното престъпление са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство под прякото ръководство и наблюдение на Окръжна прокуратура – Бургас", съобщиха от ОД на МВР в Бургас.

71-годишният мъж от карнобатското село Церковски, който е арестуван за убийството на свой съселянин, е добре познат на органите на реда, съобщава Флагман. Според неофициална информация става въпрос за Алекси Стоянов.

Преди четири години той бе арестуван заради това, че нападна полицаи от РУП Карнобат и с нож се опита да го заколи. Той не просто е с досие, а с цял поменник от престъпления, многократно осъждан и лежал в затвора.

Процесът за нападение над полицейски служител още е висящ, а той бе извършил деянието, когато изтърпяваше условна присъда. През 2016 година, Алекси се опита да трогне Бургаския окръжен съд и заяви, че иска да умре спокойно в Церковски, като свободен гражданин, а не в затвора, тъй като се очертаваше да го пратят за дълго на топлото. Бавното правосъдие обаче осигури на Алекси да излезе от ареста, а делото му все още се влачи по съдебните инстанции.

В петък, Алекси извикал един от малкото си приятели от селото - Коста Костов, на 65 години. Всички други го отбягвали, защото бил кибритлия и създавал много проблеми. Ставал изключително избухлив щом се напие.

Не е ясно какво е провокирало гнева му, но той е намушкал с нож в дясната част на тялото, извлякъл до поляна край селото и го оставил да умре, агонизирайки в страшни мъки.

По-късно днес в Окръжен съд Бургас предстои да се гледа искането за налагане на постоянна мярка на убиеца. Тогава ще станат ясни и допълнителни подробности.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    6 5 Отговор
    Простия президент го предрече
  • 2 мечо

    1 8 Отговор
    имате си жп линиа имате си всичко вав царковски защто е нужно да се исбивате това хубав грат бил сам там

    Коментиран от #7, #10

  • 3 Браво щом е вадил нож на еничарите

    5 6 Отговор
    Бравос
  • 4 Като прочетох зверсли

    2 1 Отговор
    Реших че го е прегазил, пък той не го прегазил
  • 5 Българи юнаци

    3 2 Отговор
    Хубава работа ама...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Полис

    4 0 Отговор
    По важното е че не се разхождал в парк ся за едно убийство ще се занимава полицията по важнна работа имат лов на непокорните пенсионери
  • 9 ВЪЗРАСТЕН

    12 0 Отговор
    СЕГА ТРЯБВА СЪДИЙСКИЯТ СЪСТАВ, КОЙТО ГО Е ПУСНАЛ НА СВОБОДА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА С НЕГО, И ТЕ ДА ИЗЛЕЖАВАТ ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА , САМО ТАКА ЩЕ СЕ ВНЕСЕ РЕД И ЗАКОННОСТ !
  • 10 Здравей мечо

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "мечо":

    Ония момчета дето ти взеха 3500 евро 1700 лева и лаптопа ти пращат много поздрави! Когато събереш пари, пак ще те посетят!
  • 11 Гостилничаря

    4 0 Отговор
    Къде е каскета!? Или само когато става въпрос да пратим полиция при баба Стойна за това, че е една от малкото, казващи истината, тогава сме баш тежкарите по телевизията!!! Скапана държава, този трябваше да е изгнил отдавна в затвора!!!
  • 12 NSDAP

    4 3 Отговор
    Дивото тюрско племе наречено булгари/българи само ще се избие.Едно време тюрки мюсюлмани (Османци) и тюрки християни(българи) се избиваха заради различия в религията,а днес ще се избият от пиянство.
  • 13 нож

    2 1 Отговор
    Потърпевшия е забравил да си измие ръцете и е пиел без маска и това е вбесило сътрапезника му
  • 14 Опростяването на хората е

    3 0 Отговор
    Резултат от НЕКАДЪРНИЯТ ЕЛИТ ! Но ние съдим пострадалите а не причинителя - ЕЛИТА !