Last news in Fakti

13 Ноември, 2012 08:57 1 398 0

Разкриха автора на взривовете в Чирпан

  • чирпан-
  • взривове

 

Задържан е заподозрян за взривовете в пицария в Чирпан, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР-Стара Загора старши комисар Алекси Алексиев.

Мъжът, който попада под подозрението на полицията, е на 52 години и е от Чирпан, не е криминално проявен. При претърсването в дома му са открити взривни вещества и средства за взривяване.

В рамките на няколко дни бяха поставени две сходни взривни устройства в пицария „Сан Мартин" в Чирпан. Разследващите откриха подобни черти и в начина на извършване на нападенията и смятат, че авторът и на двете е един и същ.

Няма данни обаче съдържателят на заведението да е бил заплашван.

Заподозреният е задържан за 24 часа, но по всяка вероятност мярката му ще бъде удължена на 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА