Last news in Fakti

30 Декември, 2012 18:37 3 248 3

Грабеж и побой след парти в Нови пазар

  • грабеж-
  • побой-
  • нови пазар
Грабеж и побой след парти в Нови пазар - 1
Снимка: БГНЕС

 

Съботно парти  завърши с побой и грабеж в Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Сигнал за инцидента е получен около 17ч. вчера. Съобщено е, че на ул.”Хаджи Димитър” в Нови пазар неизвестен нанася удар в главата на Н.Б./36г./, след което му отнел мобилен телефон и 96 лева.

Мъжът е откаран в МБАЛ- Шумен, където след преглед е установена фрактура на черепа. Настанен е за лечение без опасност за живота. Работата по изясняване на случая продължила, като в хода на проверката е установено, че по-рано през деня Н.Б. е бил със свой колега на парти.

Прибирайки се към домовете си, двамата си разменили реплики. Разговора  прераснал в скандал, скандалът в бой. След това Н.Б. съобщил, че мобилният му телефон липсва, както и сумата от 96 лева. Мъжът, с когото са се били е установен.

Това е В.Г./55г./ от Нови пазар. Пред разследващите обяснил, че  намерил мобилен телефон след побоя и го взел. След като е задържан го е предал доброволно. Образувано е досъдебно производство. Работата по документиране на престъплението продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор
    selska kavga s grabej
  • 2 Кондьо

    1 0 Отговор
    Пропуснали са е..н.
  • 3 Пича

    0 0 Отговор
    До 12 часа през нощта са маали пръжки с лук и бира с трътка а после за разнообразие са се избили.Типична вечерна действителност в българското село.