Last news in Fakti

31 Август, 2021 08:45 9 927 30

Починалият мъж в "Красна поляна" е издъхнал след бой за паркомясто

  • убийство-
  • красна поляна

По думите на дъщерята на починалия мъжът, който се смята, че е пребил баща ѝ, е бивш полицай

Починалият мъж в "Красна поляна" е издъхнал след бой за паркомясто - 1

47-годишният мъж от столичния квартал „Красна поляна“, чиято смърт се разследва от прокуратурата, е починал след борба за паркомясто, съобщава bTV, позовавайки се на очевидци.

В петък сутринта 47-годишният Велимир Иванов намира колата си с драскотини. Мъжът търси обяснение от свой съсед, който, по думите на очевидец, реагира агресивно. Следва скандал, прераснал бързо в побой. По думите на свидетеля - без никаква провокация от страна на Велимир.

„Започна да налага силно господина с юмруци в главата, всичко се случи за много кратко време, може би за 5-6 секунди му нанесе около 5-6 юмрука в главата“, казва очевидецът.

Велимир се свлича на земята, но все пак се изправя, ала „във видимо тежко състояние, трудно говорейки, трудно движейки се“, допълва очевидецът.

Мъжът се прибира, а малко по-късно се случва най-лошото.

„Шкафът в банята пада, от съответния шум се събуждам и тичам натам, виждам баща ми на земята целия в кръв“, разказва Ана Иванова, дъщеря на починалия.

Близките на Велимир викат линейка. Лекарите констатират смъртта, а причината според тях е инфаркт. По-късно, след като разбират за побоя, викат полиция. Въпреки следите по ръцете на посочения за извършител от свидетеля, той не е задържан. Семейството на починалия търси справедливост и смята, че има шанс случаят да бъде потулен.

По думите на дъщерята на починалия мъжът, който се смята, че е пребил баща ѝ, е бивш полицай.

„Съблякоха го, въпреки че аз мисля, че се е преоблякъл през това време. Той беше си извадил медицинско, значи той си е задействал нещата и мисля, че всичко си е оправил по някакъв начин“, казва Елена Иванова, съпруга на починалия.

Отговорът на въпроса дали смъртта е настъпила в следствие на побоя, ще стане ясен, след като излезе резултатът от аутопсията.

От Софийска градска прокуратура потвърдиха, че е образувано досъдебно производство по случая, но все още няма задържан.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антрополог

    53 5 Отговор
    Афганистанци, Сър.
  • 2 Раданч Татлъту

    70 1 Отговор
    Социален дарвинизъм!
    По страшен е от чумата и Ковид-19!🙉😎
  • 3 Балкански талибани

    51 1 Отговор
    Струвало си е - цяло паркомясто са взели.
  • 4 Антимилиционер

    36 3 Отговор
    Дарвин не прощава.
  • 5 и това ми било журналистика

    44 0 Отговор
    нито една дума не е променена от вчеращната статия ??? защо я пускато отново след като нямате нови разкрития по случая???

    Коментиран от #8

  • 6 Като се нави вируса

    7 3 Отговор
    Не са дочакали Ковид.
  • 7 Анонимен

    14 4 Отговор
    Красна поляна!
  • 8 Ахъм

    21 1 Отговор

    До коментар #5 от "и това ми било журналистика":

    мисирки, сър
  • 9 Защо

    41 3 Отговор
    Защо си мисли тоя селянин, че мястото е негово. Всичко е общо. Да си плаща за паркинг и да има претенции.

    Коментиран от #11

  • 10 Сатъра на Хана

    43 1 Отговор
    При нас в Америка нямат такива неща. Полицаите идват,. Задължително арестуват, пускат му обвинения и оттам нататък прокурора иадвоката да се разбират.... Но Полицаите винаги Арестуват !
  • 11 Сатъра на Хана

    28 4 Отговор

    До коментар #9 от "Защо":

    Убийството си е убийство. Ако е имал проблеми убиеца, да извика полиция
  • 12 Behemoth

    22 4 Отговор
    Пропаднало племе...избиват се заради новия внос...в нашият вход има четирима с по две лимузини на по двайсет години...за сега са приятелчета ама ако още двама се замогнат и ще почне касапницата...

    Коментиран от #22

  • 13 Явор Игнатов

    42 1 Отговор
    "От Софийска градска прокуратура потвърдиха, че е образувано досъдебно производство по случая, но все още няма задържан."

    Докога бе! Извършителя е ясен. ДОКОГА !

    Коментиран от #18, #23

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 тимур

    16 1 Отговор
    комплексите на селтаците нямат граници
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мелицийонер

    25 0 Отговор

    До коментар #13 от "Явор Игнатов":

    Ма той е колега. Следователно е невинен. НаЩе ора така не правят.
  • 19 Крут

    23 0 Отговор
    Крият извършителя умишлено, повече от ясно е....
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Behemoth":

    Ти пак си ок, ела в нашия да видиш какви,,богаташи" живеят.Бащата и двете деца всеки с по един таралясник плюс някаква служебна,един друг има три кошника,с по две ,,лимузини" има още няколко човека.
  • 23 Боку

    9 1 Отговор

    До коментар #13 от "Явор Игнатов":

    Как докога?Ами докато не ме избирете пак с над 50%!!!!!Аз поне ги фащах,нищо че те после ги пускаха!!!!!
  • 24 Контрол

    17 0 Отговор
    В България има полицаи и милиционери. Явно убиецът е от вторите които се изживяваха като господари и тормозеха хората. Най-страшно беше в провинцията където милиционер, партиен секретар, прокурор и следовател си правеха каквото искат и можеха да съсипят живота на когото си пожелаят. Този примитив трябва да бъде незабавно задържан и разследван. Недопустимо е да разрешаваш спор по този начин, ама той така е свикнал. Близките на починалият трабва да следят развитието на този случай заедно с журналистите защото в противен случай ще бъде потулен. След толкова години демокрация още са като свински черва защото там работят трето поколение недосегаеми.
  • 25 Катастрофа

    21 1 Отговор
    Интересно как са съобщени имената само на едната страна в спора... Разбира се на губещата страна...На бившия полицай не са написани дори само инициалите... СИСТЕМАТА (ПОЛИЦИЯ +МЕДИИ) РАБОТИ С ПЪЛНА СИЛА!!!

    Коментиран от #30

  • 26 Бивш кмет

    16 0 Отговор
    Убиеца ще плати 20 хиляди на адвоката.Адвоката ще плати 10 хиляди на съдиата и случилото е самоубииство.Поинтересуваите се колко съдии и прокурори имат имати за милиони.Затова в Европа гавориат за корумпирана Българиа.
  • 27 аз съм Веска

    11 1 Отговор
    Държавата е в небивал хаос . Няма регламент за нищо .
    Държавните чиновници СЕДЯТ ПО БЮРАТА СИ КАТО КОКОРБАШИИ И СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА КОНФЛИКТИТЕ ,КОИТО СЪЗДАВАТ .АКО НЕ Е ТАКА , НЕ БИХА СЕ БИЛИ ХОРАТА , ЗАРАДИ АДМИНИСТРАТИВНИ НЕУРЕДИЦИ .ВИНАГИ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕГЛАМЕНТИ , ТУШИРАЩИ КОНФЛИКТИ .
    КАТО НАПРИМЕР, ПРЕД ВРАТИТЕ НА МАГАЗИНИ , ДА НЕ СЕ ПАРКИРА .
    КАТО НАПРИМЕР , ОПАСНАТА ЗОНА ОКОЛО ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ ДА СА С 5 М ЧЕРВЕНА БОЯ В ПЕРПЕНДИКУЛЯР НА ПЪТЕКАТА .
    КАТО НАПРИМЕР , БАНАДЖИИ ДА РАЗРАБОТЯТ СИСТЕМА ЗА ОПОВЕСТЯВАНЕ ПРИ ПРИБЛИЖАВАНЕ НА АВТОМОБИЛ ДО РУГУЛИРАНО , И НЕРЕГУЛИРАНО КРЪСТОВИЩЕ .
    КАКВО САМО ПРИБИРАТ ПАРИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ , И НЯМА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ КЪМ НАРОДА , КОЙТО ГИ ИЗДЪРЖА . И КАКВА Е ТАЗИ СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА , КЪДЕТО БЕДНИТЕ ИЗДЪРЖАТ БОГАТИТЕ .ПРОСТИТЕ - УМНИТЕ . ТРЯБВА ДА Е ОБРАТНОТО .
  • 28 Историк

    12 1 Отговор
    Българите са талибани!
  • 29 Герб гепи борисофф

    16 0 Отговор
    Народа изтрещя, този деградирал полицай трябва да си получи Заслуженото доживотен затвор без право на помилване. ТОВА Е УМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!!!
  • 30 Пак жертва

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Катастрофа":

    Медицинско свидетелство мръсника си е извадил, знае какво е направил, ръцете му са били в рани, от ударите, които е нанася на убития, имало е и свидетел, но когато са дошли колегите му гарвани, разбрали, че не може кука на кука белезници да слага. Колегата е жертва. Да влезе убития.