Last news in Fakti

14 Септември, 2021 17:42 3 336 1

Задържаният за убийството в "Дружба" остава в ареста

  • кв. „дружба“-
  • убийство-
  • задържан

Има риск той да се укрие или да извърши ново престъпление

Задържаният за убийството в "Дружба" остава в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Уважено е искането на Софийска градска прокуратура за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 20-годишния Ж.Т., привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него убийство.

Към настоящия момент са събрани доказателства за това, че около 01 часа през нощта на 11.09.2021 г. обвиняемият Ж.Т. умишлено умъртвил Т.М. (на 29 години), като му нанесъл удар в областта на главата. Деянието е станало на площадка пред денонощен магазин в столичния квартал „Дружба“, на кръстовището между ул. „Димитър Пешев“ и бул. „Искърско шосе“.

Съдът е приел доводите на наблюдаващия прокурор в Софийска градска прокуратура за това, че е налице обосновано предположение за авторството на престъпното деяние, което е с висока степен на обществена опасност. Наред с това има риск обвиняемият Ж.Т. да извърши престъпление.

За престъпление по чл. 115 от НК се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от десет до двадесет години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    17 1 Отговор
    А убиецът на Милен Цветков няма опасност да се укрие и да извърши друго престъпление…