Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 14:41 1 385 2

Повдигнаха обвинения на мъжа, стрелял по бившата си в столичен фризьорски салон

  • обвинения-
  • мъж-
  • стрелял-
  • бившата си-
  • фризьорски салон

Той е осъждан 3 пъти досега

Повдигнаха обвинения на мъжа, стрелял по бившата си в столичен фризьорски салон - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Софийска градска прокуратура е повдигнала обвинение за опит за убийство на мъжа, стрелял по бившата си приятелка в столичен фризьорски салон. На 15 октомври 51-годишният обвиняем стреля 4 пъти по жената – в слепоочието, рамото и лявата длан.

Пострадалата незабавно беше транспортирана в болнично заведение, където и е оказана медицинска помощ. По данни на прокуратурата изстрелите са били от въздушно пневматично оръжие. След нападението мъжът се укри и беше арестуван ден по-късно в Русе. Беше задържан за срок от 72 ч.

От държавното обвинение посочват, че са назначени съдебно-психологична и психиатрична експертиза, комплексна медико-балистична експертиза, разпитани са свидетели, извършени са и други действия по разследването.
По данни на разследването обвиняемият е осъждан 3 пъти, като за едно от престъпленията е бил реабилитиран, съобщават от bTV.

Предстои искане на постоянна мярка за неотклонение – „задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    4 0 Отговор
    Хората вече нямат пари за истинско оръжие и се занимават с глупости...
  • 2 Някой

    0 0 Отговор
    Абе то пари и за психолог нямат затова пишат глупости, подхранвайки егото си на комплексари!