Last news in Fakti

16 Януари, 2022 09:30 4 278 17

Пласьор симулира инсулт в съда

  • пласьор-
  • съд-
  • инсулт

Навън танцува

Какво ли не прави човек, за да отърве кожата? Способни сме да измислим най-опашатата лъжа или най-безочливо да измамим. Някои хора стигат до там, че дори да симулират болест. Като известният пласьор Осман Ракипов от пловдивския "Столипиново", хванат с близо половин килограм хероин след сделка край Пловдив, пише trafficnews.bg.

Това далеч не е единственото провинение на Ракипов. Той и друг път се е сблъсквал с тежестта на закона и е лежал в затвора. На топло е била и жена му, а и до днес и синът му. Осман е добре познат в "Столипиново". Името му се свързва предимно с разпространението на дрога.

Преди дни той отново бе изправен пред съда заради трафика на голямото количество хероин.

В залата Ракипов едва пристигна на подсъдимата скамейка. Пред залата мъжът изглеждаше опечален и едва преживяващ ситуацията. Осмен престъпваше подпрян от жена си, в едната си ръка с бастун. По думите на защитника му той е прекарал инсулт преди няколко месеца.

Освен проблеми с опорно двигателната система, той е със засегнат говор. Дори при снемане на самоличността му, той не можеше да си каже името.

Именно заради заболяването си той е с мярка за неотклонение „домашен арест”. Още преди няколко месеца той бе освободен на база експертиза, сочеща , че е с влошено здравословно състояние след прекаран инсулт. Посочено е, че за него трябва да се грижат, тъй като са засегнати крайниците му и говора.

Учудващо обаче, само месец преди делото си, Ракипов е демонстрирал завидни здравословни показатели. И докато официално се води под „домашен арест”, наркобаронът хвърля банкноти по младоженци и върти кръшни танци в сватбения дом в "Столипиново".

Граждани обаче сигнализират, че не веднъж са виждали Ракипов по улиците на етническия квартал. Освен това е бил засечен на празненство на 18 декември – сватба. Информацията се потвърждава от видеозапис, официално качен в платформата You Tube.

На кадрите Освем Ракипов ясно се вижда на дансинга, без патерици и без нужда от помощ. Той демонстрира завидни танцови умения, както и финансово положение. Златните пръстени по ръцете му, които в съдебна зала липсваха, ярко блестяха в сватбената зала. Освен това банкноти от дебела пачка пари се изсипваха върху младоженците и оркестъра.

Опечалената и болнава физиономия липсваше, а на лицето на Ракипов грееше 24-каратова усмивка. Интересно, че явно сам месец е бил нужен на Осман да загуби и говора си, тъй като на въпросната сватба е разговарял с гостите.

Ракипов е дори с якето, с което бе и на делото на 14 януари.

Всички тези кадри са заснети от професионален оператор.

Ракипов и действията му ясно се виждат след 1:40:00 минута. До него танцува и жена му – добре сложена дама, със злато за хиляди левове и кожено палто.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    43 1 Отговор
    Гешев го пази .Нали тоз е от електората на тиквун!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шибидидах

    18 0 Отговор
    Осман или Освем ?? Проверявайте, какво пишете, че ставате, като Ракипов!

    Коментиран от #7

  • 5 Циганска ни държава

    31 0 Отговор
    Циганско ни правосъдието! Кога ще станем малцинство, да ги съдя тези каруци да ми дават помощи!
  • 6 КУРупцията в съдебната система

    34 0 Отговор
    Естествено съдът отново не вижда как този ром живее в лукс, кючеци и пачки с пари без да има нито един работен ден......
  • 7 Публикувано във Факти:

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шибидидах":

    "ОсмЕн прЕстъпваше..."?! Еми... колкото могат, толкова могат.
  • 8 Човека Коза

    16 0 Отговор
    Осман, Осмен или Освем, последно? Иначе заради подобни паразити сме на това положение. Трябва и в България за всичко по-силно от марихуана да важат филипинските нарко закони, да види полицията как народа сам ще си реши проблема. Само някой трябва да събира "нарко-лордовете" от улиците после.
  • 9 Оснам паша

    2 2 Отговор
    браво адаш
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ТРАВМАТОЛОГИЯ НА О.ЦЕЙЛОН

    7 1 Отговор
    ДАНО ГО „ПОПРАВЯТ ЧОВЕКА””👍
  • 12 Мимч

    19 0 Отговор
    Ами не е чудно след като имаше и сляп в Плевенско,който караше кола. Поговорката е ясна, съда отсъжда за тези, които снасят пачки, барабар с прокуратура и ги защитават,който няма у пандизу.Тва е булгарското правосъдие...
  • 13 Хубаво е

    19 0 Отговор
    Да се установи и лекарят дал фалшивата експертиза за инсулта.
  • 14 kvy

    9 0 Отговор
    Ей тези проблеми трябва да оправя правителството, а не да се занимава с ваксинацията и македония. Но явно е поставено с други цели, а не да оправи държавата!
  • 15 дааа

    8 0 Отговор
    Така симулират и пред комисията на ТЕЛК. А като излязат, проглеждат и прохождат.
  • 16 БгТопИдиот

    9 0 Отговор
    Такива "болни" ги лекуваха успешно в урановите мини в лошият соц.
  • 17 xaxaxaxa

    0 1 Отговор
    Евала аби така се прави!!!!!!