Last news in Fakti

31 Март, 2022 10:53 3 073 5

Полицията с акция в Плевен: Разбита е схема за набиране на проститутки за Гърция

  • полиция-
  • плевен-
  • канал-
  • проститутки-
  • гърция

Намерени са мобилни телефони, дебитни карти и документи, съотносими към престъпната дейност. В хода на операцията е задържан за 72 часа 36-годишен мъж. Арестувани са и 38-годишен и 31-годишен, на които предстои издаването на европейски заповеди за арест. 

Полицията с акция в Плевен: Разбита е схема за набиране на проститутки за Гърция  - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Разбиха схема за набиране на проститутки в Гърция, съобщиха от полицията цитирани от Dariknews.bg.На 30 март, около 08.00 часа на територията на Плевен и София е стартирала специализирана полицейска операция, с участието на служители от „Борба с организираната престъпност“.

Проведено е разследване за престъпна дейност, свързана с набиране, склоняване към проституция, транспортиране и последваща сексуална експлоатация на жени в и от България за Гърция.

Престъпните деяния са извършвани посредством заблуждение, принуда и противозаконно лишаване от свобода. Претърсен е апартамент в жк "Сторгозия" в Плевен.
Намерени са мобилни телефони, дебитни карти и документи, съотносими към престъпната дейност. В хода на операцията е задържан за 72 часа 36-годишен мъж.

Арестувани са и 38-годишен и 31-годишен, на които предстои издаването на европейски заповеди за арест. Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хисарския ходжа

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Възползвай се .
  • 3 адаша

    1 1 Отговор
    Та къде е станало това! Ахааа! В Плеен the ge. Моооже...
  • 4 Конкуренцията

    3 0 Отговор
    си казва думата. Тук вече нема хляб.
  • 5 SW бай село

    1 0 Отговор
    Що ги хващате..нали това искат българските мъже..жените и щерките им да работят в чужбина нали е демокрация..тук Бг не е Русия