Last news in Fakti

27 Май, 2013 21:57 3 155 0

Холандска волейболистка и мъжът й открити мъртви в Испания

  • волейболистка-
  • мениджър-
  • холандска-
  • ингрид висер-
  • лодевейк северин

В Испания бяха открити телата на изчезналата преди десетина дни холандска волейболистка Ингрид Висер и приятеля й Лодевейк Северин, съобщи местният тв канал RTVE, позовавайки се на полицейски източници. Труповете на 36-годишната спортистка и 57-годишния волейболен мениджър са били наполовина заровени в градина с лимонови дръвчета в селце недалеч от град Мурсия.

По данни на следствието за случая са арестувани двама души. Холандското издание RTL пък пише, че задържаните са трима – един испански гражданин и двама румънци на 47 и 60 години. Причините за смъртта на холандската двойка и мотивите на престъплението засега не се разкриват.

Висер и партньорът й са били забелязани за последен път на 13 май в хотел в Мурсия, където били резервирали стая за две нощи. За 14 май те имали записан час в клиника, извършваща операции за изкуствено оплождане. Роднини сигнализирали за изчезването им на 15 май, когато Висер и Северин трябвало да се приберат в Амстердам, но това така и не станало.

Ингрид Висер е играла за националния отбор по волейбол на Холандия, както за руски и испански клубове. Северин пък дълго време е бил генерален мениджър на женския представителен тим на страната. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА