Last news in Fakti

24 Юни, 2022 18:51 5 823 15

Организират ново издирване на изчезналия Гошо от Севлиево

  • гошо-
  • севлиево

Георги Пламенов Петков е на 20 години, висок е 165 см

Организират ново издирване на изчезналия Гошо от Севлиево - 1
Снимка: Фейсбук

Ново издирване се организира заради изчезналия преди повече от две седмици Гошо от Севлиево.

Близки и приятели на изчезналия Гошо от Севлиево призовават всеки, който им възможност да помогне и да се включи в търсенето.

"Здравейте, моля всички, които могат, да дойдат тази вечер от 18:00 часа на бензиностанция "Шопов" на изхода за Богатово. Организираме претърсване на районът към изходът на градът по сигнал. Всеки човек, който може да се отзове, ни е нужен!", призовават в създадената фейсбук страница: "Да намерим Гошо".

"Продължаваме да търсим Гошко, реагираме на всеки сигнал, колкото и недостоверен да ни се струва. Може да е навсякъде, сам, уплашен, без посока. Нека всеки помогне да го приберем у дома!", призовават близките му в социалните мрежи.

Георги Пламенов Петков е на 20 години, висок е 165 см. За последно е забелязан на 7 юни в района на село Сенник, област Габрово.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 богатово

    3 10 Отговор
    севлиевци са като виетнамците,и бабичките там карат велосипеди.Техният девиз е ,,Крив пирон,прав строеж!,,
  • 2 Съпричастен

    25 4 Отговор
    Видях снимката на това момче и по нея останах с впечатлението ,че то е даже непълнолетно и второ ,че бая са му опъвали ушите ... Изненадох се ,като прочетох , че е на ....20 (двадесет) години ...ами аз вече гоня 65 и си спомням, че на 17 г. през ваканциите обикалях с едно "Балкан"-че съвсем сам цялата Родина ...По 10-на дни нашите не ме знаеха къде съм ...по 800-1000 км навъртвах и се прибирах жив и здрав ,загорял и само с 20-на /30 лева изхарчени ...GSM-и и лаптопи тогава нямахме ...А на 20 години , вече се бях уволнил ,като мл.л-т от БНА, в ,която командвах танков взвод в едно от най-тежките поделения на "Триъгълника " от Ямболската дивизия и вече бях студент първи курс ...Простете за изказа...,но и аз не знам, що става днес в тази наша България ...

    Коментиран от #3, #4, #6, #7, #15

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 сирене

    7 10 Отговор

    До коментар #2 от "Съпричастен":

    Леко преувеличи със 30те лева , признай 😄
  • 5 сирене

    7 10 Отговор
    Леко преувеличи със 30те лева , признай 😄

    Коментиран от #8

  • 6 Ява

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Съпричастен":

    Сега Албанската армия ще ни брани от Русия.
  • 7 раховците

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Съпричастен":

    A не си ли задавате въпроса това момче дали е бил пациент на севлиевската психиатрия?
  • 8 съпричастен

    22 0 Отговор

    До коментар #5 от "сирене":

    Съвсем не преувеличавам ...така си беше ...Моторетката ми гореше около 3/100. през него време А-86(червения ) бензин от 26 ст/л бе станал някъде 35 ст(спомням си ,че имаше и някакви ограничения тогава ...даваха ни по 10-на литра с талони от СБА на старите цени) ,но бензина не бе никакъв проблем... всяка ГаЗ-ка...ЗиЛ , УаЗ-ка и всичко що спреш беше с бели ,държавни номера и на БЕНЗИН и всеки ще ти напълни резервоара докато прелее за един "Добър ден" ...спях и гостувах обикновенно при познати или роднини ...да не казвам, как ми пълнеха торбите на изпроведяк ... За храна не мислех ...Признавам си ...вече пуших цигари ..."Стюардеса" ... 55 стотинки бе пакета ,ама не ,както сега по една кутия ... тогава един пакет за два дена ми стигаше ... Така си беше ...Еееххх, стари незабравими и ...НЕПОВТОРИМИ години ...Тогава на пътя НИКОЙ нямаше да те подмине ...БЯХМЕ СЪВСЕМ ДРУГИ ХОРА !(1973/5-та)

    Коментиран от #9

  • 9 Носталгичен

    22 5 Отговор

    До коментар #8 от "съпричастен":

    Трудно ще разбере младото "атлантическо" поколение разликата между онази уредена и просперираща за времето си, и днешната разпадаща се, колониална България, последна по всички показатели в Европа.

    Коментиран от #11

  • 10 до 8 и 9

    17 17 Отговор
    пичове, радвам се, че сте живяли спокойно и добре по време на социализма. Но това е било така, не защото е било така, а защото имаше информационно затъмнение, нямаше интернет и социални мрежи с множество медии. Тогава също изчезваха деца и възрастни, но никой не го занеше. Да, миткахме и на автостоп и по улиците и по нощите, но то беше защото не знаехме какво може да ни се случи. Спокойствието беше измамно. А колкото до сега, не са ни виновни, нито тези, нито онези, а самите ние. 30 години позволяваме на нашите политици да ни крадат и лъжат.

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Механик

    22 2 Отговор

    До коментар #9 от "Носталгичен":

    НЯма да разберат, защото така ги възпитахме. Докато западните "приятели" ни рушаха държавата и ние бяхме принудени да търсим начин за оцеляване, ние пропуснахме да си възпитаваме децата, защото бяхме осокотели от страх, че утре няма да има какво да сложим на масата на тия деца.
    То това беше и целта и тя вече е постигната за съжаление.

    Коментиран от #14

  • 12 Значи,

    6 6 Отговор

    До коментар #10 от "до 8 и 9":

    Какъв е извода: Материалът, някак си, стана лош - много лош.
  • 13 Сух

    16 1 Отговор

    До коментар #10 от "до 8 и 9":

    Защо лъжеш? Само да спомена, че всички си държаха ключ под плачето пред входната врата.
  • 14 ГЕРБЕР

    2 25 Отговор

    До коментар #11 от "Механик":

    ПАК ГЛАСУВАЙ ЗА КОМУНЯГИТЕ ПЪК ЧАКАЙ НАПРЕДЪК. САМО БОЙКО И ГЕРБ ИНАЧЕ СИ ЗАГИВАМЕ КАТО НАЦИЯ.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.