Last news in Fakti

25 Юни, 2013 08:07 1 862 2

Заека: Не съм убил Мирослава

  • заека-
  • мирослава-
  • убийство
Единственият подсъдим за убийството на Мирослава от Перник - Марио Любенов проговори за първи път пред камерата на Нова телевизия, след като получи присъда от 25 години затвор. 
 
Две седмици след като чу присъдата си казва, че нито е познавал Мирослава, нито я е отвличал или убивал. 
 
Защо обаче Марио призна вина пред магистратите - отговора от разговора му с Надя Ганчева.
 
„Не се чувствам добре от това, че признах подобно нещо. Мога да изясня и мотивите, поради които го признах – човек знае крайния изход на един процес и предпочита да вземе такова решение и да облекчи собственото си положение”, каза Любенов. 
 
„Признание е силно казано. Просто застанах пред съда и казах, че признавам всички обстоятелства по обвинителния акт”, добави той.
 
По думите му едно самопризнание трябва да включва разказ на цялата история, но той не може да им я разкаже. „Просто не знам какво се е случило”, категоричен е той.
 
„С Мирослава не съм се срещал никога”, каза още Любенов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мария спасова

    1 0 Отговор
    Хайде стига де! Това звучи тъпо,как един невинен човек ще признае вина? А и никой няма да го осъди само въз основа на собствените му самопризнания.
  • 2 алкап

    0 0 Отговор
    ами потрошили са го от бой и е признал. дознателите в МВР са пълни нефелници. има разпознаване и това е който нарочат той отива в съда. примернои заека има кражби, наркотици и става идеалният убиец криминално прояшен като е пот преди.

    Тоя пич е изкупната жертва на някой който убива и е.. малки девойки, някой с много пари като онзи от сестри белнейски дето сам убил 2 момичета и ги изнасилил което е невъзможно и няма как да е истина.