Last news in Fakti

19 Август, 2022 12:45 17 920 6

Спецоперация в Стара Загора срещу детското порно

  • детско порно-
  • спецоперация-
  • стара загора

Установено е лице, което чрез използване на информационни технологии, разпространява порнографски материали, за създаването на които са използвани лица, ненавършили 14 години

Спецоперация в Стара Загора срещу детското порно - 1
Снимка: shutterstock

Служители на ГДБОП-МВР са провели вчера специализирана полицейска операция на територията на Стара Загора под надзора на Районната прокуратура.

Установено е лице, което чрез използване на информационни технологии, разпространява порнографски материали, за създаването на които са използвани лица, ненавършили 14 години.

В резултат на проведените процесуални действия на служителите на два адреса в града, обитавани от Д.Д. са открити и иззети 1 брой лаптоп, 3 броя мобилни телефони, 8 броя запис на заповеди на обща стойност 390 540 лв., договори за заем на стойност 55 000 лв., тетрадки и тефтер със записки с раздадени суми в заеми, разписки за получени парични преводи.

Установено е, че лицето е собственик на 45 имота. Отделени са материали за доклад в Окръжна прокуратура-Стара Загора за образуване на наказателно производство за извършвана от Д.Д. незаконна банкова дейност.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я гле...

    13 1 Отговор
    Да не да заснели някоя ромейска сватба ?! И забременяването на 11 годишната булка !

    Коментиран от #3

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор
    лицето е собственик на 45 имота, ба това лице тоя е някой крупен милионер
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Я гле...":

    че булките в стара загора на 12 години вече имат по две деца те тия много са изостанали с това детско порно
    няма време бате, требе се точи държавата , кои ще чака до 14 години булката?
  • 4 Бля,бля

    8 0 Отговор
    При тази масирана пропаганда на кифли чалгарки защо е това учудване.? Нормално за такива "деца" ,позирането и провокативни кадри да са в разни компютри. Да не говорим ,че за един етнос това е нормална практика. Жалко ,че има и от уж преобладаващия етнос засега.
  • 5 Пак съм аз

    3 0 Отговор
    Знаете ли, че Юлиян Борисов Георгиев-Перник използва деца за тероризъм срещу пари, ГДБОП знаят и още как, а сектора им Кибер Сигурност е тотална щета - воайори на гейове и жени!ГДБОП е Поръчкова структура в МВР на мафията!
  • 6 Павел пенев

    3 1 Отговор
    Кога ще има спец порно операция против телевизиите в България. Те са най гадните разпространители на порно сцени,пошлост и гнусотии.