Last news in Fakti

2 Април, 2023 17:10 1 804 7

Арестуваха член на избирателна комисия от Калояново

  • арестуван-
  • член-
  • избирателна комисия

Мъжът е хванат да шофира след употреба на марихуана. Красимир Даскалов е бил зад волана на "Дачия Дъстър", когато е спрян за рутинна проверка

Арестуваха член на избирателна комисия от Калояново - 1
Илюстративна снимка: БГНЕС

Полицията в Хисаря задържаха член на секционна избирателна комисия в община Калояново.

Мъжът е хванат да шофира след употреба на марихуана. Красимир Даскалов е бил зад волана на "Дачия Дъстър", когато е спрян за рутинна проверка. Полицаите направили полеви тест, който показал употреба на наркотично вещество, съобщава TrafficNews.bg.

Даскалов е отведен в районното, където е установено, че вече е осъждан условно, при това отново за шофиране след употреба на наркотици. Престъпление е извършено в изпитателния срок на условната присъда, което най-вероятно ще доведе до ефективна присъда.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    18 10 Отговор
    Браво на ЦИК! Най-качествен подбор ! В една СИК председателят е неграмотен, в друга СИК пък осъждан престъпник наркоман! Чудо, чудо изборен ден! Да не говорим за масовите нарушения

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Българин

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Членовете на СИК не ги избира ЦИК, а РИК по предложение на местните организации на парламентарно представените партии. Така че смятайте какво е тяхното ниво.
  • 3 Хихихи..

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Ми като теб са ма,како,само дето се мислиш и представяш за мадам Бътерфлай.Даже може и да с повече гънки хорицата..
  • 4 Абсурд

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    След абсурд пишеш.. Нито има доказателства че е пушил преди да кара, нито марихуаната е наркотик.. Тия морално остарели писаници, не ви писнаха.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 позеленял

    9 0 Отговор
    това мврто много чуствители бре , айде да не са 100% а 99%
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.