Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 11:42 2 806 4

Агресия към медици в Дупница, има задържан

  • агресия-
  • медици-
  • дупница

Мъжът, жител на село Бистрица, община Дупница, е арестуван за непристойни прояви и хулиганско поведение

Агресия към медици в Дупница, има задържан - 1

Мъж на 36 години е задържан в полицейския арест в Дупница заради агресия към медици, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил. Мъжът, жител на село Бистрица, община Дупница, е арестуван за непристойни прояви и хулиганско поведение.

Той се е държал грубо с екип на Центъра за спешната медицинска помощ в Дупница, проявил е физическа и вербална агресия към тях, нанесъл удар в лицето на водача на линейката, допълниха от Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Инцидентът е станал в събота, а причината е било недоволство от негова страна по отношение на обслужването, казаха за БТА от полицията.

По случая е образувано бързо полицейско производство в Районното управление в Дупница, уведомен е и дежурен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    5 3 Отговор
    ами бистиришките тигри към които е и боко тиквата не прощават на никой. хахаха.
  • 2 дали

    6 3 Отговор
    Да позная - бангладешки индигота?
  • 3 медици!?!?

    1 5 Отговор
    В бг????!
  • 4 Никой

    2 0 Отговор
    Представете си малък областен град. Мъж на работното си място припада и си удря главата в предмет стърчащ над земята. Вследствие на това настъпва травма с обилно кръвотечение. Раната е обработена в спешен център ,но се налага хирургична намеса . Да се зашие раната. Деянието става в петък вечерта срещу събота.Няма дежурен хирург и в града не могат да намерят такъв . Пациента чака. Чак в събота преди обяд е повикан хирург от друг областен град намиращ се на 60 километра за да извърши манипулацията. Питам хирурзите в тези болници в които ги няма, на война ли бяха ,пияни ли бяха , или в почивка. Пациентите в Ада ли живеят ? Дарявайте си апартаментите срещу гледане през ключалката. Не подкрепям изобщо насилието ,но кажете отчаянието за здраве, при кой, Арменския поп ли ?