Last news in Fakti

5 Декември, 2023 13:11 1 901 5

Полицията удари дилър на наркотици във Варна

  • наркодилър-
  • варна

При обиските са открити и иззети огромни количества дрога - 8 килограма марихуана, половин килограм кокаин, 1 килограм амфетамин, над 200 броя таблетки

35-годишен мъж е задържан във Варна при полицейска операция заради притежанието на голямо количество наркотични вещества. При извършването на обиск са намерени единични дози кокаин и таблетки екстази. Това съобщи bnt.bg.

При претърсване на автомобила на задържания са намерени и иззети 1 килограм марихуана. Претърсен е и адресът на мъжа, където са открити големи количества наркотични вещества - 8 килограма марихуана, половин килограм кокаин, 1 килограм амфетамин, над 200 броя таблетки, които се изследват и сумата от около 7900 лева.

"Лицето беше задържано в автомобила си, след като не се подчини на нашите сигнали. Преди задържането е използвана физическа сила и помощни средства. Наложи се използването и на предупредителни стоп патрони", заяви старши комисар Андрей Ангелов, директор на ОДМВР-Варна.

При операцията е претърсен и адрес в Добрич, който е свързан със задържания. Там са намерени и иззети 800 грама марихуана, както и 500 грама амфетамин.

"До адреса е пристигнала приятелката на задържания. Тя се е държала агресивно и е бутала колегите от полицията. Тя също е задържана. Направен е тест на 33-годишната жена, който е реагирал на всички видове наркотици", добави старши комисар Ангелов.

Задържаният е криминално проявен и е известен на органите на МВР. Осъждан е за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на катастрофа и за държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространение.

Предстои да бъде повдигнато обвинение на мъжа.

"Ще внесем и искане за задържането му под стража", уточни Радослав Лазаров, говорител на Окръжната прокуратура във Варна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чекмеджанъ

    4 3 Отговор
    бързо да пуснете ефрейторчето ми
  • 2 КАТО

    7 2 Отговор
    НЕ СИ ПЛАЩА НА КОГОТО ТРЕБЕ ОН ЧЕ ГО ХАРИСТУВА
  • 3 Баш Батка

    4 1 Отговор
    Да не почнат сами да си слагат белезниците, както са се "разработили".
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ганю

    0 0 Отговор
    насечете ги с брадва и нахранете уличните кучета и котки