Last news in Fakti

18 Юли, 2014 20:50 957 0

Четвърти "Узана поляна фест"

  • узана поляна фест
Четвърти "Узана поляна фест" - 1
Снимка: "Узана поляна фест"

За четвърта поредна година любителите на природата и "зеления" начин на живот се събират в местността Узана над Габрово. Програмата, с вход свободен, предлага екопазар, демонстрации и занимания за всички възрасти.

Занимания, показващи възможния друг живот - така може да се обобщят всички инициативи по време на "Узана поляна фест", който събира хора, отговорни към природата, за да споделят опит и да намерят съмишленици на зелените си идеи или да прекарат три дни в Балкана. В местността, където е географския център на България, традиционно шатрите си ще разпънат биопроизводители. Уменията си ще демонстрират майстори в приготвянето на хляб, сирене и юфка. Посетителите на Техно парка ще могат да разгледат произведена у нас печка, която в сравнение със стандартните отоплява с по-малко дърва.

Лятно кино, артателиета, приключения в природата, занимания по йога и бойни изкуства, дискусии с фокус върху личната и обществена промяна предлагат още организаторите от фондация "Тайм Екопроекти". Продължение на дневната програма са музикалните вечери под звездите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА