Last news in Fakti

15 Март, 2016 06:15 1 865 0

„Арабеск“ представят Carmen collection

  • арабеск-
  • carmen collection-
  • представя

В ролята на Кармен е Константина Хаджиева

„Арабеск“ представят Carmen collection - 1
Снимки: Арабеск

Балет „Арабеск” представя един изключително екстравагантен спектакъл „Carmen collection”, съобщиха от балета. В ролята на Кармен с премиера една от звездите на Балет „Арабеск“ – Константина Ханджиева.

Искате ли да съпреживеете неустоимата страст на Кармен в зрелищното изпълнение на Балет „Арабеск” - Заповядайте на 17 март, 19 ч, на сцената на Музикален театър, за да видите една различна Кармен, тази на Константина Ханджиева и може би тази, която си е представяла Боряна Сечанова, създавайки Спектакълът.спектакъл „Carmen collection” е копродукция на Държавен музикален и балетен център и Българско национално радио, по мотиви от новелата „Кармен” на Проспер Мериме и едноименната опера на Жорж Бизе.

Музиката е на Петър Дундаков, Хореографията на Боряна Сечанова, сценография и костюми – Николина Костова-Богданова Особено атрактивно е решението на художничката да облече главната героиня в 10-метрова огненочервена фламенко рокля, изработена от 138 м коприна, съобщават още от балета.

„Арабеск“ представят Carmen collection


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА