1 901 0

Първи кадри от „Отмъстителите: Война без край“ (ВИДЕО)

Всичко, което сме видели досега, води до този съдбовен момент

Снимки: Marvel
Снимки: Marvel
Милена Трачева

Любопитните и нетърпеливи фенове, които тръпнат в очакване на новия филм на Марвел — „Отмъстителите: Война без край“ (част първа), получиха предколеден подарък.

От филмовото студио разкриха първи кадри от един от най-очакваните филми за 2018 г.

В този така чакан филм от супергеройската вселена на Marvel ще видим обединението на всички герои от 2007 година насам, когато филмовите студия стартираха франчайза.


Във „Война без край“ Отмъстителите и техните съюзници продължават да защитават света от заплахи, които са твърде големи, за да се справи един герой.

От космическите сенки се появи нова опасност Танос — деспот на междугалактическата престъпност, целта му е да събере всичките шест Инфинити камъни, артефакти на невъобразима сила и да ги използват, за да нанесат изкривената си воля върху цялата реалност. Всичко, за което Отмъстителите са се борили, е довело до този момент — съдбата на Земята и самото съществуване никога не са били по-несигурни.

Зрителите наистина остават с впечатлението, че всичко, което сме видели досега, води до този съдбовен момент, до този епичен сблъсък, след който нищо няма да е същото. Някои от любимите ни герои ще загинат и оттук насетне филмовата вселена на Marvel ще има нов облик.Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай