Last news in Fakti

2 Април, 2018 01:32 1 029 0

"Етюд-и-те на София" показват градски истории в изложба на открито

  • етюди-
  • изложба-
  • софия-
  • иван шишиев

Иван Шишиев живее в София от малко повече от 10 години. Родом е от едно малко селце на 7 км от гръцката граница на юг от Мелник, следвал е в Богословския факултет, но от 3 години поддържа и радва софиянци и почитателите на красивите снимки с ФБ страницата Етюд-и-те на София, съобщи БНР.

Днес Фейсбук страницата му е събрала хиляди истории за София, защото, както казва Иван - Не е достатъчно да направиш една хубава снимка, а трябва да разкажеш историята на града.

Той се е влюбил в София и това личи във всеки кадър.

Важни са снимките, важни са местата в София. Едно парченце от столицата изглежда различно в зависимост от времето, в което се гледа или снима.

Откриването на първата изложба на открито на Етюд-и-те на София е на 3 април от 17:00 часа в градинката Кристал. Експозицията се нарича „Градски истории“ и е по случай 139 години от обявяването на София за столица на България и три години от създаването на фейсбук страницата - Етюд-и-те на София. Иван кани всички приятели на Етюдите, които искат да се запознаят с него и да отбележим празника заедно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА