Last news in Fakti

23 Април, 2018 01:30 5 270 0

Вин Дизел ще снима "Трите хикса 4"

  • вин дизел-
  • трите хикса-
  • филм

Актьорът е откупил правата за поредицата

Вин Дизел ще заснеме четвърта част на филма „Трите хикса“, съобщи Screen Rant.

Актьорът вече е успял да откупи правата над поредицата. Той се снима в два филма от трилогията.

Ролята на екстремния атлет Кзандър Кейдж, който се превръща в правителствен агент, се превърна в една от емблематичните за Дизел.

От студиото „Парамаунт“ са заявили, че не планират четвърта част на филма. За това и Дизел ще финансира заглавието чрез инвестиционен фонд.

От там заяви, че ще финансират лентата основно заради потенциала в китайския пазар. Последният филм за „Трите хикса' реализира приходи от $ 164 млн. само от китайския пазар.

Очаква се снимките на новата лента да започнат до края на годината. Дизел ще съобрази графика със снимките на новата част на „Бързи и яростни“. Вече се пише сценария на филма.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА