Last news in Fakti

19 Април, 2018 18:35 2 373 3

Скалата влиза в алкохолния бизнес

  • скалата-
  • текила-
  • херкулес

Дуейн Джонсън пуска своя марка текила

Скалата влиза в алкохолния бизнес - 1
Снимки: БТА/АР

Екшън звездата Дуейн Джонсън Скалата възнамерява да пусне в продажба свой собствен бранд текила, като е запазил за нея търговската марка "Мана", съобщава Contactmusic.

Четиридесет и пет годишният екранен герой никога не е крил, че е фен на мексиканската алкохолна напитка. По думите на Скалата текилата била единственият алкохол, който той консумира. Дори когато тренирал, за да влезе във форма, преди да изпълни главната роля в "Херкулес", Дуейн не пропускал възможността да гаврътне по чашка от любимия си концентрат.

"За да се подготвя за пред камерите като полубог, беше ми необходима по някоя и друга чашка текила!", доверява Скалата. Но той предпочитал да пие на бавни глътки, а не на екс.

Скалата влиза в алкохолния бизнес

"Мана" е полинезийската дума за "дух".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефтини сензации

    4 6 Отговор
    Пияница...

    Коментиран от #3

  • 2 копира бизнес

    11 0 Отговор
    Надява се след година две да я продаде, като Клуни за 700 милиона, ама надали! Но има бол пари що да не опита ?
  • 3 123

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ефтини сензации":

    Алкохолик пълен 😁😁😂