Last news in Fakti

7 Март, 2012 14:11 1 493 0

Sofia Dance Fest 2012 в НДК

  • sofia dance fest 2012

Sofia Dance Fest е първото спортно танцово мероприятие на Българската спортна танцова федерация за 2012 година. В продължение на три дни в Конгресния център на НДК ще се провеждат състезания в 11 танцови стила - Класически и Характерни танци, Етно шоу, Джаз и Модерен танц, Латино шоу и Синхро Денс, Акро джим и Мажоретни танци, Мини и Големи продукции, Попинг, Локинг, Брейк денс и Хаус денс, които обхващат всички възрастови групи.

Главната цел на турнира е популяризиране на танцовите стилове и размяна на творческа информация, както и определяне на най – добрите постижения в дадените танцувални направления във всяка възрастова група и танцова категория. Турнирите дават шанс за изява на значителен брой деца и млади хора и допринасят за повишаване на мотивацията им да се занимават с конструктивна творческа дейност, като превантивна мярка в борбата срещу порочните зависимости (цигари, алкохол, наркотици и др.) и агресията.

Състезанията дават квоти за участие в Световна купа по танцово шоу в Кръшко, Словения, и за Европейски шампионат по хип хоп, електрик буги и брейк денс в Копер, Словения.
Входът е свободен. На 10 март ще се състои и галаконцерт на медалистите в различните танцови стилове.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА