1 855 0

Запознайте се с новата Круела де Вил!

Ема Стоун - потвърдена за ролята на богатата и зла Круела

Запознайте се с новата Круела де Вил!
Снимки: Shutterstock

Три години след като стана ясно, че ще има игрален филм за една от злите героини на Дисни, от студиото все пак съобщиха, че дават старт на проекта, а в главната роля на Круела де Вил влиза Ема Стоун. Червенокосата любимка на Холивуд ще се превълъти в мразещата кучета богаташка, чиято най-голямата мечта е да си направи голямо и меко палто от кожа на далматинци.

Дисни съобщава, че новият филм ще бъде оригинална лента за злодейката, а действието ще се развива през 80-те години на миналия век като Круела ще бъде "пънкарка", предава The Hollywood Reporter.

Круела де Вил е създадена от британския автор Доди Смит и е представена за пръв път в романа от 1956 г. "101 далматинци". През 1961 г. Дисни превръща историята в класическия анимационен филм, носещ същото име "101 далматинци".

Кадър: YouTube

Запознайте се с новата Круела де Вил!

Първата игрална Круела де Вил е изиграна от Глен Клоуз във филма за четириногите животинки, излязъл по кината през 1996 г., и отново през 2000 г. в продължението на лентата.

Говори се, че режисьорът на филма най-вероятно ще бъде Крейг Гилспи, познат на зрителите от успешния "Аз, Тоня" от 2017 г.

Запознайте се с новата Круела де Вил!


Напиши коментар:


Публикувай