1 608 0

Запознайте се с новата Круела де Вил!

Ема Стоун - потвърдена за ролята на богатата и зла Круела

Запознайте се с новата Круела де Вил!
Снимки: Shutterstock
Събина Андреева

Три години след като стана ясно, че ще има игрален филм за една от злите героини на Дисни, от студиото все пак съобщиха, че дават старт на проекта, а в главната роля на Круела де Вил влиза Ема Стоун. Червенокосата любимка на Холивуд ще се превълъти в мразещата кучета богаташка, чиято най-голямата мечта е да си направи голямо и меко палто от кожа на далматинци.

Дисни съобщава, че новият филм ще бъде оригинална лента за злодейката, а действието ще се развива през 80-те години на миналия век като Круела ще бъде "пънкарка", предава The Hollywood Reporter.

Круела де Вил е създадена от британския автор Доди Смит и е представена за пръв път в романа от 1956 г. "101 далматинци". През 1961 г. Дисни превръща историята в класическия анимационен филм, носещ същото име "101 далматинци".

Кадър: YouTube

Първата игрална Круела де Вил е изиграна от Глен Клоуз във филма за четириногите животинки, излязъл по кината през 1996 г., и отново през 2000 г. в продължението на лентата.

Говори се, че режисьорът на филма най-вероятно ще бъде Крейг Гилспи, познат на зрителите от успешния "Аз, Тоня" от 2017 г.Напиши коментар:


Публикувай