Last news in Fakti

17 Януари, 2019 15:29 2 590 0

Алиша Кийс ще води наградите "Грами"

  • грами-
  • награди-
  • церемония-
  • певица-
  • музика-
  • награди за музика-
  • водеща-
  • събитие

Добрата новина обяви самата певица преди два дни

Алиша Кийс ще води наградите "Грами" - 1
Снимка: Фейсбук

Поп и R&B легендата Алиша Кийс ще бъде водеща на наградите "Грами" тази година. Това е 61-та церемония по раздаването на музикалните награди и тя ще се проведе на 10 февруари по CBS. Певицата, която е носителка на цели 15 грамофончета, за пръв път ще води блестящата церемония.

"Знам какво е да си на тази сцена и ще донеса същата тази енергия там", каза Кийс в специално изявление. "Толкова се радвам да бъда водеща на една от най-големите вечери в музиката и да празнувам креативността, силата и магията. Специално се радвам за невероятните жени, които са номинирани тази година!".

"Алиша Кийс е перфектният избор за водещ на нашето шоу", коментира Нийл Портноу, президент на Американската академия за звукозапис. "Изключително много сме развълнувани, че тя ще е с нас за една незабравима "Грами" церемония", допълва той.

В допълнение към 15-те ѝ награди Грами, Кийс е успешна актриса, писател, продуцент на филми, телевизионни програми и пиеси на Бродуей, предприемач и голяма сила в света на активизма. От излизането на първия ѝ албум Songs In A Minor през 2001 г. Алиша Кийс е продала повече от 30 милиона албума и е създала непоклатимо име в музикалната индустрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА