1 234 4

Палавникът Харви е до стената! Ще трябва да плаща

Холивудският продуцент предложи 44 милиона долара обезщетение на своите жертви и кредитори

Палавникът Харви е до стената! Ще трябва да плаща

Американският продуцент Харви Уайнстийн, обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства, е предложил да изплати 44 милиона долара компенсации на потърпевшите и на кредиторите, които водеха дела с неговата продуцентска компания, предадоха световните агенции.

Скандалният кинаджия е предложил 30 милиона долара обезщетение на пострадалите от него жени, на кредиторите, на бившите членове на ръководството и сътрудниците на неговата банкрутирала "Уайнстийн къмпани".

Други 14 милиона долара продуцентът може да изплати за съдебна издръжка на помощници и подчинени на Уайнстийн, които са ответници по различни съдебни разбирателства.

Но предложението за обезщетения не отменя съдебния процес срещу продуцента, който ще започне през месец юни и ще протече при закрити за пресата врати.

На заседанието съдът ще трябва да разгледа въпроса дали да бъдат изслушани и показанията на потърпевши жени, които досега не са подавали искове срещу Уайнстийн.

САЩ
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

 • Светът срещу Харви Уайнстийн през май

  Светът срещу Харви Уайнстийн през май

  Началото на съдебния процес по делото срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн, обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства, е запланувано за ...
  13.01.2019
  809
  1
 • Похотливецът Уайнстийн: Невинен съм

  Похотливецът Уайнстийн: Невинен съм

  Влиятелният филмов продуцент Харви Уайнстийн пледира невиинен по предявените срещу него обвинения в сексуално насилие над жена през 2006 г., предаде ...
  9.07.2018
  879
  0
 • Дело след дело за палавника Харви

  Дело след дело за палавника Харви

  Срещу бившия холивудски продуцент Харви Уайнстийн, който бе обвинен в сексуално насилие от две жени, е предявено същото обвинение от трета жена, ...
  3.07.2018
  1 271
  3

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Рошко
  Отговор
  1 14:28  24.05.19
  О новина о чудо ,тва требе да е пак някакъв виц .и ние тука курбан ли да му колим на тоз краварски чифутин
 • Брат ми
  Отговор
  2 14:34  24.05.19
  Еврейн да дава пари?Истинско чудо. Сигурно му е много гадно. Щом на чифута му е кофти,аз съм щастлив.
 • Хопала
  Отговор
  3 14:35  24.05.19
  Сетили се. Кой знае как са му се натискали за да им съдейства, после много засегнати били. Просто боклуци, готови на всичко за печалба и уреждане, както преди така и сега. Не че го защитавам този, но въпросните елементи не са по-свестни от него, макар и в друг смисъл.
 • Давид
  Отговор
  4 22:21  25.05.19
  Сега разбирам защо USA е страната на неограничените възможности . Само там проститутките може да съдят човек , който не им е платил но им е помогнал да станат милионерки с едно доброволно чукане . И то след години . Този явно е човек на Тръмп , че толкова го мразят педофилите държащи Холивуд .

Напиши коментар:


Публикувай