Last news in Fakti

15 Май, 2020 15:42 1 952 1

"Сленг" с „#Филм“ от два концерта

  • slng-
  • сленг-
  • филм-
  • нова песен

Така се казва новата песен на групата

Почитателите на група „Сленг“ вече знаят и се радват на новата им песен „#Филм“.

„За нас това е събитие, вярвам, че има доста хора, които се радват, когато извадим нова песен“, сподели пред Радио София Калин Петров, пианист в групата.

Музиката и текстът са на Влади Михайлов. Първоначалната версия е била на английски език, но и българският текст е особено хубав.

„Оказа се, че всички живеем в абсурден филм, но се надявам да излезем живи и здрави от тази ситуация и да има какво да разказваме след време“, усмихва се Калин.

През последните месеци на никого не му е лесно, но музикантите са се опитали да осмислят и използват времето си. Басистът Младен Несторов-Патето например е проявил таланта си на монтажист за новото видео, използвайки записи от два концерта на бандата.

В началото на април „Сленг“ осъществи онлайн концерт в подкрепа на българската музика - Music is Life. И въпреки че е бил без „жива“ публика, концертът се оказал успешен, припомня си Калин Петров.

"Такива живи концерти дават истинска духовна храна в това време," допълва Калин, „без преувеличение“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    0 0 Отговор
    Че тези имат и още живи почитатели неизммрели от дрога...?